Hyra förråd i Strängnäs

Prisvärd förvaring av dina ägodelar i Strängnäs

Ärja 4, 647 92 Mariefred

Vägbeskrivning

Måndag - Fredag 07-22

010-330 07 00

Tillgängliga förråd i Strängnäs

1 Välj förråd

7 m²

Kallförråd

Rymmer upp till 100 st flyttlådor

Passar dig som behöver förvara möbler och kartonger från en lägenhet med 1-2 rum.

820 kr

/månaden

14 m²

Kallförråd

Rymmer upp till 200 st flyttlådor

För dig som vill förvara möbler och kartonger från en större lägenhet med 3-5 rum eller ett hus.

950 kr

/månaden

14 m²

Kallförråd

Rymmer upp till 200 st flyttlådor

För dig som vill förvara ägodelar från en lägenhet eller hus med 3-5 rum. OBS! Äldre förråd, lägre pris.

750 kr

/månaden

14 m²

Varmförråd

Rymmer upp till 200 st flyttlådor

Förvara möbler och elektronisk utrustning från en större lägenhet med 3-5 rum eller hus. El tillkommer till självkostnadspris.

1350 kr

/månaden

2 Fyll i dina uppgifter

Om förråden i Strängnäs

I våra lättillgängliga och prisvärda containerförråd i Strängnäs kan du tryggt förvara dina ägodelar. Idag har vi 50 högkvalitativa förråd som alla är väl ventilerade för att hålla dina saker skyddade mot yttre påverkan i så hög grad som möjligt. Våra förråd finns i varierande storlekar och du väljer själv om du vill hyra ett varm- eller kallförråd.

Innermått:
7 m2 – Längd: 2,83 m – Bredd: 2,34 m – Höjd: 2,38 m.
14 m2 – Längd: 5,90 m – Bredd: 2,34 m – Höjd: 2,38 m.

Det är viktigt för oss att det är smidigt och bekvämt för dig att förvara dina ägodelar hos oss. Våra förråd i Strängnäs har öppet varje dag mellan kl 07-22 vilket innebär att du så gott som alltid har möjlighet att på egen hand kunna ta dig in i ditt förråd när du behöver.

Våra lokaler är larmade och utrustade med ett smidigt inloggningssystem som garanterar säkerheten. Dina ägodelar är också försäkrade till ett värde upp till 25 000 kr.

Vägbeskrivning till förvaringen i Strängnäs

Vår förrådsanläggning ligger nära stadskärnan i Strängnäs och det är enkelt för dig att hitta hit. Förråden ligger på adressen Ärja 9 och det tar knappt 20 minuters bilfärd att ta dig från centrala Strängnäs till våra förråd.

Åker du från Strängnäs är det lättast att köra på E20 mot Stockholm och därefter svänga av på avfarten Åkers Styckebruk. Därefter svänger du höger åt Strängnäs-hållet, korsar motorvägen via bron och tar första vänster mot Ärja. Efter drygt två kilometer hittar du våra förråd på höger sida.

Om du åker från Stockholm tar det drygt 50 minuters bilfärd att nå våra förråd. Det smidigaste sättet att ta sig från Stockholm till våra förråd är att åka E20/4 mot Helsingborg/Göteborg. Vid korsning 143, som ligger strax utanför Södertälje ska du följa skyltningen mot E20 Göteborg/Strängnäs/Södertälje C. Innan du når Strängnäs svänger du vid avfarten Åkers Styckebruk. Ta sedan höger och följ skyltningen mot Ärja, vilket innebär första vänster efter E20. Följ vägen i två kilometer så hittar du vårt förråd på din högra sida.

En stor fördel med våra förråd i Strängnäs är att du kan köra bilen hela vägen fram till ditt förråd. Detta underlättar oerhört när du ska packa i och ur och du slipper bära dina saker alltför långt.