Hyra förråd i Uppsala

Prisvärd förvaring av dina ägodelar i Uppsala

Faxan 111, Uppsala

Vägbeskrivning

Måndag - Fredag: 07-22

010-330 07 00

Tillgängliga förråd i Uppsala

1 Välj förråd

14 m²

Kallförråd

Rymmer upp till 200 st flyttlådor

För dig som vill förvara möbler och kartonger från en större lägenhet med 3-5 rum eller hus.

950 kr

/månaden

14 m²

Varmförråd

Rymmer upp till 200 st flyttlådor

Förvara möbler och elektronisk utrustning från en större lägenhet med 3-5 rum eller hus. El tillkommer till självkostnadspris.

1350 kr

/månaden

7 m²

Kallförråd

Rymmer upp till 100 st flyttlådor

Passar dig som behöver förvara möbler och kartonger från en lägenhet med 1-2 rum.

820 kr

/månaden

2 Fyll i dina uppgifter

Om förråden i Uppsala

För dig som behöver hyra förråd i Uppsala erbjuder vi flera olika varianter och storlekar. Oavsett om du väljer Kallförråd (7 m² eller 14 m²) eller Varmförråd (14m²) så får du förvaring av hög kvalité och säkerhet. Samtliga förråd är ordentlig ventilerade för att säkerställa att dina saker håller sig i gott skick.

Innermått:
7 m2 – Längd: 2,83 m – Bredd: 2,34 m – Höjd: 2,38 m.
14 m2 – Längd: 5,90 m – Bredd: 2,34 m – Höjd: 2,38 m.

Säkerheten består av kameraövervakning dygnet runt samt försäkring för ägodelar upp till 25 000 kr. Försäkringen tillhandahålls av Länsförsäkringar i Uppsala. Med vårat digitala passage-system kommer du smidigt åt dina ägodelar 07-22 alla dagar på året. Att hyra förråd hos oss innebär ingen bindningstid vilket gör att du kan boka förvaring under den tid det passar dina behov.

 

Vägbeskrivning till förvaringen i Uppsala

Det är lätt att hitta till vår anläggning i Uppsala, oavsett om du åker bil eller kollektivt. Du hittar våra förråd på adressen Faxan 111 som ligger ca 12 min med bil från stadskärnan i Uppsala.
Du tar dig till Faxan från centrala Uppsala, genom att åka norrut på Svartbäcksgatan och kör rakt fram i rondellen som kommer. Sedan tar du höger in på Faxan. Följ sedan vägen rakt fram, och tar höger när vägen rakt fram heter Skediga. Så har du anläggningen till höger.
För att hitta till anläggningen med kollektivtrafik, gå in på www.ul.se.
En stor fördel med vår förrådsanläggning i Uppsala är att du kan köra fram med bilen ända fram till ditt förråd. Det gör att du enkelt kan packa i och ur och slipper bära dina saker någon längre sträcka.