Hyra förråd i Värnamo

Värnamo verksamheten är nu övertagen och drivs av Enkel Magasinering.
Du når dem direkt på www.enkelmagasinering.se

I Värnamo har vi idag ca 80 st förråd i olika storlekar; förråd på 3 till 20 m². Alla förråden har en takhöjd på minst 2,4 meter.

Förråden är nybyggda och erbjuder insynsskyddad, uppvärmd och torr förvaring. All förvaring sker i förråd som är på markplan. När du hyr ett förråd har du tillgång till det alla dagar i veckan mellan 07-22.

Vår förvaring håller en mycket hög kvalité. Tack vare att de är uppvärmda håller alla förråd en innetemperatur på ca. 15 grader och håller sig torra året om. Som tidigare nämnt har inte heller någon obehörig insyn i ditt förråd.

Korridorerna vid förråden är bevakade med kameraövervakning och Securitas har bevakning och rundvandring i området.

  • En månads bindningstid
  • Du kan köra direkt fram till entren
  • Öppet 07-22 varje dag

Vägbeskrivning till förvaringen i Värnamo

Att hitta till förvaringen i Värnamo är enkelt. Förvaringen sker i Forsheda på Centrumvägen 28/30 ca 15 minuter ifrån centrala Värnamo. Åker du från Värnamo tar du väg 27 mot Bredaryd. När du kommer till Forsheda svänger du in vänster på Storgatan.

Framme vid Storgatan 28 är det entrén till Trelleborg. Där ska du fortsätta lite längre fram, tills entrén till Toftaholms lunchrestaurang där ser du även vita skyltar där det står Prinsens Lager. Väl där kan du köra hela vägen fram till entrén.

När du kört in på områden finns det tillgång till flyttpirror och andra verktyg som du får använda fritt för att lasta in och ut ur ditt förråd.