Hyra förråd i Åkers Styckebruk

Hitta prisvärd förvaring av dina ägodelar i Åkers Styckebruk

Ärja 4, Mariefred

Vägbeskrivning

Måndag - Fredag 07-22

010-330 07 00

1 Välj förråd

7 m²

Kallförråd

Rymmer upp till 100 st flyttlådor

Passar dig som behöver förvara möbler och kartonger från en lägenhet med 1-2 rum.

750 kr

/månaden

14 m²

Kallförråd

Rymmer upp till 200 st flyttlådor

För dig som vill förvara möbler och kartonger från en större lägenhet med 3-5 rum eller ett hus.

890 kr

/månaden

14 m²

Varmförråd

Rymmer upp till 200 st flyttlådor

Förvara möbler och elektronisk utrustning från en större lägenhet med 3-5 rum eller hus.

1290 kr

/månaden

2 Fyll i dina uppgifter

Om förråden i Åkers Styckebruk

Vill du hyra förråd i Åkers Styckebruk?

Letar du efter förråd för magasinering av möbler och andra prylar i Åkers Styckebruk? Då behöver du inte leta längre. Prinsens Lager har synat behovet, och därefter färdigställt lokaler att hyra förråd i, just i Åkers Styckebruk. På så sätt blir förvaringen av gamla klenoder och större bohag enkel, även på hemmaplan! Hos oss kan du hyra förråd av varierande storlek, och du betalar bara för den yta du har bokat. Skulle du inte hitta en passande storlek i just Åkers Styckebruk, så har vi även lokaler i till exempel Mariefred som bara ligger 6 minuter bort med bil.

Enkelt att hyra förråd i Åkers Styckebruk
I Åkers Styckebruk kan du även hyra en container som förråd för magasinering. Smidigt när du kanske inte nödvändigtvis behöver en klimatiserad anläggning, utan bara någonstans under tak där du kan förvara dina saker. För att boka magasinering eller för att hyra förråd i Åkers Styckebruk använder du dig allra enklast av vår onlinebokning. Här kan du på ett smidigt och snabbt sätt kan boka förråd i olika storlekar. I bokningstjänsten ser du också vad förrådet kommer att kosta. När bokningen är klar får du oftast tillgång till ditt förråd redan samma dag.

Säker magasinering i Åkers Styckebruk
Våra anläggningar är generellt öppna mellan 08:00-22:00 och har olika säkerhetssystem. Vanligtvis är fastigheten låst och du får tillgång till den via en individuell bokningskod som du får vid fastlagd bokning. Du ringer sedan ett speciellt telefonnummer, där du anger koden du fick vid bokningen, och så kommer du in i lokalen. Under natten är anläggningen larmad, utöver kameraövervakningen som sker 24 timmar om dygnet. Helt enkelt ett säkert sätt att hyra förråd, direkt i Åkers Styckebruk! Det enda som återstår för dig att göra är att välja ut rätt storlek på ditt förråd via vår onlinebokning!

Hitta till förvaringen i Ärja

Vår förrådsanläggning ligger på andra sidan motorvägen från Åkers Styckebruk.

Passera motorvägen på väg mot Strängnäs och ta vänster mot Ärja 4.

Här hittar du vår förrådscontainerpark.