PRINSENS LAGER

Hyra Förråd Uppsala

Faxan 111Prisgaranti!

Våra förråd i Uppsala är upp till 50 % billigare än konkurrentera.Priser & bilder på containers

Priser på hyra förråd i Uppsala:
Oisolerad container 14 m2 – 890 SEK / mån
Isolerad container 14 m2 – 1250 SEK / mån
Oisolerad container 7 m2 – 750 SEK / månVälkommen till våra förråd i Uppsala

I Uppsala erbjuder vi prisvärda förråd som är perfekta för långtidsförvaring. Via containerlösningar kan ni välja mellan både isolerat och oisolerat.

Samtliga lösningar har ventilationsventiler med självdrag för att förhindra kondens och stillastående luft. Man kan aldrig vara för försiktigt så därför har alla våra områden inpassage via grindar med personlig kod och kameraövervakning dygnet runt.

Som grädde på moset ingår en försäkring från Länsförsäkringar för att du ska kunna sova riktigt gott om natten med vetskapen om att dina saker förvaras tryggt.

Välkommen att hyra förråd i Uppsala

Har du som student dåligt med utrymme där hemma i din lilla etta? Ska du renovera eller kanske bara resa bort under en längre tid? Vi på Prinsens Lager har den perfekta lösningen för dig som behöver ställa undan saker och erbjuder prisvärda och perfekta förråd för långtidsförvaring. Hos oss står dina möbler och andra tillhörigheter lika tryggt som om de fortfarande vore kvar där hemma.

I vår lokal på Faxan 111 i Uppsala kan du välja mellan en rad olika storlekar på förråd vilket gör att du kan känna dig trygg i att aldrig behöva betala för mer utrymme än du faktiskt använder. Att våra lokaler dessutom är utrustad med såväl övervakningskameror som ett modern teknologiskt inpasserings system med personlig verifiering gör att vi alltid kan ha stenkoll på vem som passerar våra grindar. Från hjärtat av Uppsala tar det endast en kvart att nå våra lokaler och genom att hålla lokalen öppen dygnet runt för dig som hyrt ett förråd har du dessutom alltid dina saker nära till hands.

Hur gör man för att hyra förråd i Uppsala?

Att hyra förråd hos oss på Prinsens Lager har aldrig varit enklare. Använd bara vårt bokningsformulär här direkt via hemsidan och specificera inom loppet av en minut vilken typ och storlek du vill ha på ditt förråd och från när det ska hyras så fixar vi resten. Så fort vi mottagit din ansökan skickar vi ut information och ett kontrakt som går att signera digitalt vilket gör att du snabbare kan få tillgång till ditt nya förvaringsutrymme. Vi gör allt vi kan för att det ska gå så fort som möjligt för dig att få ditt nya förråd och oftast kan vi välkomna dig redan samma dag.

Hyr ett förråd nu direkt och upplev hur ytor du aldrig trodde fanns öppnar upp sig där hemma i lägenheten, huset eller garaget redan idag!


Adress: Faxan 111, Uppsala
Öppettider: Varje dag kl 07-22

PRISFÖRFRÅGAN
 • Gör en bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort med mer detaljerad information kring priser och lediga storlekar.

  Namn:*

  Email:*

  Telefon:*

  I vilken stad vill du hyra förråd?

  Rabattkod:

  Behöver även hjälp med:* (Då får du rabatt via våra partners)

  Storlek på förråd (m2)

  Magasinering from: (dag/månad/år)*

 • Gör en bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort med mer detaljerad information kring priser och lediga storlekar.

  Namn:*

  Email:*

  Telefon:*

  I vilken stad vill du hyra förråd?

  Rabattkod:

  Behöver även hjälp med:* (Då får du rabatt via våra partners)

  Storlek på förråd (m2)

  Magasinering from: (dag/månad/år)*