Magasinering i Uppsala

Välj Uppsalas förmodligen mest prisvärda magasinering

Faxan 111, Uppsala

Vägbeskrivning

Måndag - Fredag: 07-22

010-330 07 00

Tillgänglig magasinering i Uppsala

1 Välj förråd

14 m²

Kallförråd

För dig som vill förvara möbler och kartonger från en större lägenhet med 3-5 rum eller hus.

950 kr

/månaden

14 m²

Varmförråd

Förvara möbler och elektronisk utrustning från en större lägenhet med 3-5 rum eller hus.

1350 kr

/månaden

7 m²

Kallförråd

Passar dig som behöver förvara möbler och kartonger från en lägenhet med 1-2 rum.

820 kr

/månaden

2 Fyll i dina uppgifter

Om vår magasinering i Uppsala

I Uppsala erbjuder vi magasinering i 3 former: Kallförråd (7 m² och 14 m²) och Varmförråd (14 m²). Magasinering i våra förråd är tryggt, prisvärt och säkert.

Innermått:
7 m2 – Längd: 2,83 m – Bredd: 2,34 m – Höjd: 2,38 m.
14 m2 – Längd: 5,90 m – Bredd: 2,34 m – Höjd: 2,38 m.

Hur du än väljer att magasinera dina saker så kan du känna dig säker på att dina ägodelar är i tryggt förvar. Samtliga containerförråd i Uppsala är kameraövervakade, torra och ordentligt ventilerade för att håla dina saker i gott skick. Kameraövervakning sker dygnet runt för att du ska känna dig så trygg som möjligt med att magasinera dina ägodelar hos oss.

Med ett digitalt passage-system har du tillgång till dina saker 07-22 dygnet runt. I Uppsala kan du även köra med bil hela vägen fram till ditt förråd. Att magasinera hos oss innebär dessutom ingen bindningstid vilket gör att du kan magasinera dina saker precis så länge du behöver.

Vägbeskrivning till magasineringen i Uppsala

Du hittar förrådsparken ca 12 min med bil från stadskärnan i Uppsala på adressen Faxan 111. Det är enkelt att ta sig till vår anläggning i Uppsala oavsett om du åker bil eller kollektivt.

Med bil hittar du till förrådsparken från centrala Uppsala enklast genom att åka norrut på Svartbäcksgatan. Kör rakt fram i rondellen som kommer och ta sedan till höger in på Faxan. Följ sedan vägen rakt fram och ta höger när vägen rakt fram heter Skediga. Anläggningen ligger sen till höger.

För att komma till anläggningen med kollektivtrafik, gå in på www.ul.se.

Något som är bra med vår förrådspark i Uppsala är att du med bil kan köra ända fram till ditt förråd. Du kan då enkelt packa i och ur och slipper bära dina saker någon längre sträcka.