Magasinering till bäst pris i Sverige

Vi erbjuder magasinering med direkt access

Kontoret - Kundtjänst

Vägbeskrivning

Måndag - Fredag 07-18

010-330 07 00

1 Välj förråd

2 Fyll i dina uppgifter

Om magasineringen i Sverige

Magasinering och hyra av förråd – personligt anpassat för dig


Letar du efter ett förråd för magasinering av familjens vinterkläder och skidor? Behöver du någonstans att ställa mormors gamla skänk som är tänkt att passa in i ditt framtida hus, men inte i din nuvarande lägenhet? Söker du mc-förvaring för att ställa av hojen över vintern? Då behöver du inte leta längre. Prinsens Lager erbjuder magasinering, förråd för julsakerna och smart mc-förvaring i Götaland, Svealand och Norrland, och täcker på så sätt upp stora delar av Sveriges yta med smidiga förvaringslösningar som du kan anpassa efter dina behov!

Magasinering av varierande storlek – i hela landet
Prinsens Lager är ett relativt nystartat företag inom förvaring, magasinering och förrådsuthyrning, och vi tar snabbt mark i hela landet. Du hittar oss i Götaland, Svealand och Norrland, och just eftersom vi är unga har vi också otroligt moderna anläggningar som är fullt utrustade med all den teknik som krävs för att dina saker ska vara i tryggt förvar under en lång tid.

Genom att satsa på kvalitativa säkerhetssystem, nya och fräscha anläggningar och enkel bokning direkt på vår hemsida skapar vi en smidig lösning för magasinering, och förrådsuthyrning där du som kund kan känna dig trygg i att lämna bort dina ägodelar. Hör gärna av dig till oss för mer information, eller varför inte hyra förråd direkt här på vår hemsida!

Hitta till magasineringen i olika städer

Prinsens Lager – när du behöver magasinering som passar dina behov
Du hittar våra anläggningar för magasinering på dessa orter:

  • Eskilstuna – Klostergatan 20. Här kan du läsa mer om Magasinering i Eskilstuna. Läget passar även dig som söker Magasinering i Torshälla.
  • Strängnäs – Ärja 4, Mariefred (Ca 8 min bilfärd från Strängnäs). Här kan du läsa mer om Magasinering i Strängnäs.
  • Mariefred – Ärja 4, Mariefred. Här kan du läsa mer om Magasinering i Mariefred.
  • Åkers Styckebruk – Ärja 4 Mariefred (Ca 5 min bilfärd från Åkers Styckebruk). Här kan du läsa mer om Magasinering i Åkers Styckebruk.
  • Uppsala – Faxan 111- Här kan du läsa mer om Magasinering i Uppsala. Läget passar även dig som söker Magasinering i Knivsta, Magasinering i Tierp, Magasinering i Håbo, Magasinering i Östhammar & Magasinering i Storvreta, Bälinge & Björklinge.
  • Västerås – Ekebyvägen 10, 725 92. Här kan du läsa mer om Magasinering i Västerås. Läget passar även dig som söker Magasinering i Sala.
  • Enköping – Kvartsgatan 15. Här kan du läsa mer om Magasinering i Enköping. Läget passar även dig som söker Magasinering i Bålsta.
  • Örnsköldsvik – Centrumvägen 5C, 891 41. Här kan du läsa mer om Magasinering i Örnsköldsvik. Läget passar även dig som söker Magasinering i Härnösand, Magasinering i Bredbyn, Magasinering i Umeå, Magasinering i Sollefteå, Magasinering i Kramfors & Magasinering i Nordmaling.
  • Värnamo – Mellan Storgatan 28 & 30 i Forsheda (Ca 12 min bilfärd från Värnamo. Här kan du läsa mer om Magasinering i Värnamo. Läget passar även dig som söker Magasinering i Jönköping, Magasinering i Ljungby, Magasinering i Gnosjö, Magasinering i Bredaryd, Magasinering i Anderstorp, Magasinering i Alvesta, Magasinering i Smålandsstenar, Magasinering i Växjö & Magasinering i Skillingaryd.