Mc-förvaring, Motorcykelförvaring i Sverige

Mc-förvaring, Motorcykelförvaring till bäst priser i Sverige

Kontoret - Kundtjänst

Vägbeskrivning

Måndag - Fredag 07-18

010-330 07 00

1 Välj förråd

2 Fyll i dina uppgifter

Mc-förvaring, i förråd eller containers istället för garage

Att hitta rätt ställe för mc-förvaring där du säkert kan ställa av motorcykeln för vintern, och ändå lätt har tillgång till den om du behöver titta till den, är inte det lättaste. Det märkte vi på Prinsens Lager när vi allt som oftast fick förfrågningar om det gick att använda våra lokaler för mc-förvaring. Varför inte tänkte vi, och erbjuder nu även mc-förvaring. Hos oss kan du välja att förvara din mc i ett förråd eller i en container, beroende på staden du väljer att ställa av den i.

Prinsens Lagers erbjudande för mc-förvaring
Vad är då fördelarna med mc-förvaring hos oss? Först och främst – säkerheten. Med våra moderna lås- och inloggningssystem står din hoj säkert vintern igenom. Du som kund får en personlig inloggningskod, som du måste ange från din egen telefon för att komma in i lokalerna. Det gör att vi kan hålla obehöriga besökare borta. Utöver detta är våra lokaler varma, torra och rena. I vissa städer kan du även välja kalla förråd, om du så önskar.

Hur bokar jag mc-förvaring hos er?
Att ordna Mc-förvaring hos oss är enkelt. Har du frågor angående mc-förvaring är du välkommen att höra av dig till oss genom att ringa kundtjänst på nummer 076 – 003 60 31, vardagar mellan 08:00 och 17:00, eller så skickar du ett meddelande via vårt kontaktformulär. Vi ger dig förstklassig service och strävar efter att besvara dina frågor. När du är redo för bokning gör du det antingen via vårt onlineformulär, eller hör av dig till kundtjänst igen. Efter bokningen får du en bekräftelse med din personliga kod så att du kan komma in i förrådet. Sen kan du sova lugnt i vetskapen om att din hoj står säkert över vintern.

Förråd för motorcykelförvaring

Vi har förråd som passar utmärkt för mc-förvaring.

Vi erbjuder det på följande orter:

  • Uppsala – Faxan 111. Här kan du läsa mer om Motorcykelförvaring i Uppsala.
  • Värnamo – Mellan Storgatan 28 & 30 i Forsheda- Här kan du läsa mer om MC förvaring i Värnamo.
  • Strängnäs – Ärja 4, Mariefred. Här kan du läsa mer om Motorcykelförvaring i Strängnäs.
  • Örnsköldsvik – Centrumvägen 5C, 891 41. Här kan du läsa mer om Motorcykelförvaring i Örnsköldsvik.
  • Västerås – Ekebyvägen 4, 725 92
  • Enköping – Kvartsgatan 15