Så funkar det

3 enkla steg för att hyra ett förråd

1

Välj förråd

Du bokar ditt förråd direkt här på hemsidan. Du kan även kontakta oss på telefon, eller maila oss så skickar vi sedan ett digitalt avtal för signering e. Du väljer själv när du vill flytta in. Du kan flytta in direkt idag eller vid ett senare datum. Du får därefter bokningsbekräftelse, beskrivning och kod för att ta dig in i på en anläggning skickat till dig via epost.

2

Flytta in

Nu har du fått bekräftelse via mail. Att flytta in är enkelt, ni kan åka med bilen/släpvagnen direkt fram till förrådscontainern. Eller kör direkt fram till ingången till förrådshotellet. I mailet har ni vägbeskrivning, och ett telefonnummer som ni ringer med er registrerade telefon, som gör att ni kommer in i förrådshotellet eller kan öppna grinden på anläggningen.

3

Klart

Nu förvaras dina saker i ditt förråd. Vi har övervakningskamera och loggar alla som kommer in i förrådshotellet eller anläggningen. Så sakerna är förvarade kungligt och tryggt. Du kan även byta storlek enkelt, om du behöver större eller mindre förråd. Vid uppsägning, så mailar ni oss bara direkt på maila ovan i menyn.