Self Storage till bäst pris i Sverige

Hitta prisvärd förvaring av dina ägodelar hos Prinsens Lager

Kontoret - Kundtjänst

Vägbeskrivning

Måndag - Fredag 07-18

010-330 07 00

1 Välj förråd

2 Fyll i dina uppgifter

Om vår Self-storage hos Prinsens Lager

Self Storage blir lätt och tryggt med Prinsens Lager


För dig som undrar vad Self Storage är kan man säga att detta är ett uttryck som från början kommer från U.S.A., där det är mycket vanligt att folk har förråd som alltså inte är kopplade till deras bostad. Detta uttryck betyder alltså ett hyrt förråd som inte hör ihop med den bostad du bor i. Andra namn för detta i Sverige är Magasinering, Hyra förråd, Hyra lager & det går även att använda för motorcykelförvaring. Detta fenomen har blivit allt vanligare även i Sverige då många inser fördelarna med det. Med Prinsens Lagers lösningar för Self Storage kan du som kund njuta av smarta och moderna säkerhetssystem, fräscha lokaler med förråd av olika typer, och snabb bokning!

Vilka är fördelarna med Self Storage hos Prinsens Lager?
Hos oss får du som kund tillgång till ditt förråd inom tjugofyra timmar efter att du gjort en bokning. Detta är möjligt eftersom vi inte sysslar med nycklar, och kan skriva elektroniska kontrakt. Istället för nyckel får du inpasseringsuppgifter. Dessa behöver du ange när du ska in i lokalen, och det gör du genom att ringa ett nummer från den telefon som du angav vid bokningen. Smart för dig, krångligt för obehöriga. Dessutom är lokalerna videoövervakade, och nattetid är de larmade. Du som kund kommer dock åt ditt förråd 24/7! Välj mellan förråd av olika storlekar för att anpassa priset efter ditt behov, och välj förråd antingen inomhus eller i en container. Alla våra förråd är självklart ventilerade, men du kan välja mellan isolerade och oisolerade.

Boka Self Storage hos Prinsens Lager!
Boka ditt eget förråd för Self Storage genom att använda dig av den bokningsförfrågan som finns här på hemsidan. Välj din stad och storlek på ditt förråd, och har du några frågor till oss, skriv med dem! Du kan även mejla oss eller ringa med både bokningsförfrågan och om du undrar något! Våra telefontider är vardagar kl. 10:00-17:00. När du har bokat ditt förråd får du tillgång till det riktigt snabbt, alltid inom tjugofyra timmar, men oftast tidigare än så.

Du hittar våra anläggningar för self-storage på dessa orter

Prinsens Lager – när du behöver self-storage som passar dina behov

  • Eskilstuna – Klostergatan 20
  • Strängnäs – Ärja 4, Mariefred (Ca 8 min bilfärd från Strängnäs)
  • Värnamo – Mellan Storgatan 28 & 30 i Forsheda (Ca 12 min bilfärd från Värnamo
  • Mariefred – Ärja 4, Mariefred
  • Åkers Styckebruk – Ärja 4 Mariefred (Ca 5 min bilfärd från Åkers Styckebruk)
  • Uppsala – Faxan 111
  • Enköping – Kvartsgatan 15