Hur är det att förvara i en förrådscontainer?

20 januari, 2022

Skillnaden mellan ’traditionell’ förvaring och förvaring i förrådscontainer är stor. Vi som hyr ut förrådscontainrar får ofta just den frågan från nya kunder. Det visar sig allt som oftast att vår lösning är väldigt uppskattad tack vare en rad olika anledningar.

Containrarna är rymliga och står på markplan

Alla våra förråd har så kallad direktaccess. Det betyder att du som kund inte behöver ta hänsyn till hissen som gått sönder eller hålla upp tunga dörrar som sen visar sig vara för trånga att ta sig igenom med sängramen eller soffan. Hos oss lastar du direkt från bilen och släpet in i containern utan att kånka någon sträcka. Det betyder dock att du inte har något tak över förrådet, så det kan vara en god idé att titta på väderappen i mobilen innan du börjar lasta in i bilen, om du har möjlighet.

Dessutom är dörrarna väldigt breda, hela 2,34 m, vilket gör det enkelt att lyfta in även de bredaste möblerna. Förrådet har även en bra tilltagen takhöjd inuti, 2,38 m. Lagom höjd för att nå och att kunna stapla saker på vartannat.

Du har egen nyckel och ventilation

Är du osäker på om grannen har stoppat in något illaluktande i sitt förråd? Det behöver du inte bekymra dig för hos oss. Du delar nämligen inte ventilation med någon annan container, utan luften som cirkulerar in kommer direkt utifrån.

Förråden är utrustade med minst sex stycken frånluftsventiler som motverkar stillastående luft och därmed eventuell dålig lukt. Varmförråden är dessutom isolerade av oss så det finns ingen risk att de tar doft därifrån heller. Alla förråd är nyinköpta och har blivit inspekterade innan inflyttning.

Du har en alldeles egen nyckel till förrådet i och med att du tar med dig ett eget hänglås. På så vis kan du vara lugn att ingen annan kan ta sig in i förrådet. Däremot ska du vara extra aktsam på att inte tappa bort nyckeln förstås.

Se vilka städer vi finns i här

Fortfarande osäker på någonting? Kolla in vad våra kunder har skrivit om oss på Trustpilot eller hör av dig direkt till oss med dina frågor.