SNART ÖPPNAR VÅR PARK I NYKÖPING!

Hyra förråd i Nyköping

Kungshagsvägen 5

14 m²

Kallförråd

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara möbler och kartonger från en större lägenhet med 3-5 rum eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt matbord, 4 stolar, trädgårdsbord, 4 trädgårdsstolar, sängram till dubbelsäng, 2 vuxencyklar, 2 resväskor, 35 kartonger och lite till.

1090 kr/mån

14 m²

Varmförråd

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet med 3-5 rum eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt dubbelsäng inklusive madrass, tre-sits soffa, matsalsbord med fyra stolar, 35 stora kartonger och lite till.

1390 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt hyr du ett förråd i Nyköping

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Hitta till förvaringen i Nyköping

På cirka 10 minuters avstånd från Nyköpings Centralstation når du vår park på Kungshagsvägen 5.

SNART ÖPPNAR VÅR ANLÄGGNING I NYKÖPING!

Är du intresserad av att hyra ett prisvärt förråd där du slipper kånka i trappor och hissar? Hör av dig till oss så skriver vi upp dig på väntelistan!

 

Nyköping stad växer så det knakar, det byggs bostäder som aldrig förr och många flyttar hit. Vi finns på plats mitt i centrala Nyköping och erbjuder som alltid väldigt prisvärda, rymliga förråd med direktaccess på markplan.

Du väljer själv hur länge du vill förvara sakerna hos oss. Minsta debiteringstid är en månad men vi har ingen övre gräns. Vi ger dig 10% rabatt på månadshyran om du förskottsbetalar en årshyra.

Det finns två typer av förråd, antingen är de isolerade med indragen el för radiator och belysning. Temperaturen i dessa går inte under 10 grader och det lämpar sig därför bra att förvara de ömtåligare sakerna såsom elektronik, stoppade möbler och böcker.

Eller så har vi de oisolerade förråden. I dessa går det jättebra att förvara sånt som tål väderomslagen bättre. Alternativt packar du in sakerna ordentligt i tätförslutande plastlådor och ser till att du har möjlighet att inventera förrådet då och då.

Alla förråd är utrustade med frånluftsventiler som motverkar kondens och stillastående luft. De har alla köpts in det senaste året och är därför väldigt fräscha.

Hör av dig till oss vid intresse för en billig och smidig förrådslösning!