fbpx

Hyra förråd i Kristinehamn

Inflytt från och med mitten av juni 2019!

14 m²
950 kr/mån
Kallförråd Hur mycket ryms?
Välj förråd
14 m²
1350 kr/mån
Varmförråd Hur mycket ryms?
Välj förråd
4.8 m²
750 kr/mån
Kallförråd Hur mycket ryms?
Välj förråd
4.8 m²
980 kr/mån
Varmförråd Hur mycket ryms?
Välj förråd
Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Bilder från förvaringen i Kristinehamn

Tillgängligt

Vardagar
06:00 - 22:00
Lördagar
06:00 - 22:00
Söndagar
06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

3 enkla steg för att hyra ett förråd

1

Skicka förfrågan

Du kan välja mellan förrådscontainrar i två storlekar som antingen är isolerade eller oisolerade. Vilken typ av förråd du behöver beror på vad du ska förvara. Fyll i dina uppgifter i formuläret och klicka på skicka.

2

Skriv på avtal

Vi matchar dina behov mot vad vi har ledigt och återkommer vanligtvis med svar inom några timmar. Om det finns något ledigt kan ni flytta in direkt efter att avtalet är påskrivet.

3

Flytta in

När du signerat avtalet är det bara att åka till vår anläggning, öppna grindarna med hjälp av din mobiltelefon och börja flytta in. Kom ihåg att ta med eget lås (klass 4 för att försäkringen ska gälla).

Hitta till förvaringen i Kristinehamn

Välkomna för inflyttning med start mitten av juni 2019!

 

Mindre än tre kilometer bort ligger vår anläggning i Kristinehamn. Det tar cirka 8 min med bil att nå förvaringen:

Med bil

Kör norrut på Dalavägen. Sväng först höger till Norra Ringvägen och fortsätt sen in på Rådmansgatan. Sväng sen vänster in på Filipstadsvägen. Ta höger in på Televägen och sväng vänster för att fortsätta fram till nummer 4. Här hittar du Prinsens Lager Kristinehamn!

Med buss

Resan startar på Kristinehamns Resecentrum. Kliv på buss 68 med riktning Sandfallet. Efter cirka fem minuter kliver du av på hållplatsen Ämbetsgatan. Härifrån går du fem minuter och anländer direkt till vår anläggning. Sök resa på www.varmlandstrafik.se för att hitta den avgång som passar dig bäst.

Om förvaringen i Kristinehamn

Kristinehamn med sin världskända Picasso-staty, är belägen invid Vänern. För dig som behöver en plats att förvara din saker på finns vi på Prinsens Lager till hands. På mindre än tio minuter från Kristinehamns stadskärna hittar du vår anläggning som är instängslad. För att komma in till förråden behöver du ringa upp ett nummer med ditt mobilnummer som är tillagt i vårt system. På så sätt har vi koll på all inpassering så att du kan känna dig lugn.

Många väljer att förvara alla sina möbler och tillhörigheter hos oss mellan flytt eller om det inte finns tillräckligt med plats hemma. I de större förråden får du plats med soffa, dubbelmadrass, soffbord, garderob, tv bänk, bokhylla och många flyttkartonger. Beroende på om du ska förvara textilier och annat ömtåligt rekommenderar vi att du hyr ett isolerat varmförråd. I de mindre förråden får man precis plats med en dubbelmadrass, ett matsalsbord med fyra stolar, lampor, diverse kartonger och annat smått.

Du behåller ditt månadspris som vi skriver kontrakt på, vi gör endast en inflationsutjämning på 4% vid varje årsskifte. Inga dolda avgifter, ingen extra kostnad för försäkringen och inga chockhöjningar på månadshyran. Våra förråd har väldigt bra villkor med endast en månads uppsägningstid när du vill under månaden. Du har mycket annat att tänka på när det är dags att förvara sakerna: flyttfirma ska bokas, flyttkartonger ska packas och logistik ska planeras.

Försäkringen ingår i månadspriset så länge du använder dig av ett klass 4 hänglås. Vi skickar ut namn och specifikation på det lås som vi rekommenderar. Försäkringen gäller för ett värde upp till 25.000kr och om inte din hemförsäkrings bortaskydd räcker till. Har du egen försäkring är du välkommen att använda vilket hänglås du önskar.