fbpx
JUST NU: Kampanjpriser på 14 kvm förråd!

Hyra förråd i Norrköping

Lundatorpsvägen 2

14 m²
840 kr/mån
Kallförråd Hur mycket ryms?
Välj förråd
14 m²
1250 kr/mån
Varmförråd Hur mycket ryms?
Välj förråd
4.8 m²
750 kr/mån
Kallförråd Hur mycket ryms?
Välj förråd
4.8 m²
980 kr/mån
Varmförråd Hur mycket ryms?
Välj förråd
Om du behöver hjälp

Frågor & svar
010-3300700
Maila

Bilder från förvaringen i Norrköping

Tillgängligt

Vardagar
06:00 - 22:00
Lördagar
06:00 - 22:00
Söndagar
06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt hyr du ett förråd i Norrköping

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Hitta till förvaringen i Norrköping

Vår adress i Norrköping är Lundatorpsvägen 2. Du hittar enkelt till vår förrådspark från centrala Norrköping. Vi ligger mindre än 3 km bort från resecentrum och det tar endast 6 minuter med bil att komma hit.

Med bil

Från Norrköpings Centralstation kör du västerut på Norra Promenaden, fortsätter rakt fram i rondellen och svänger höger in på Finspångsvägen. Fortsätt sedan rakt fram i alla rondeller tills du når Fiskebyvägen, här svänger du in till vänster. Ta sedan första avfarten till vänster in på Fridhemsvägen. Därefter tar du vänster igen in på Lundatorpsvägen 2 som är slutdestinationen. Du ser våra blåa förrådscontainrar på din högra sida.

Med buss

Det tar cirka 14 minuter med buss från Norrköpings Centralstation. Vid Norrköpings resecentrum (läge B2) tar du Linje 410 mot Finspång via Svärtinge. Gå av vid Eneby centrum (läge D) och gå sen från hållplatsen till Lundatorpsvägen. Det beräknas ta cirka 8 minuter. Hitta den resa som passar dig bäst på Östgötatrafikens hemsida.

Om förvaringen i Norrköping

Norrköping är Sveriges elfte största stad och var kanske mest känt för den textilindustri som staden växte fram ur. Idag finns det många stora företagsindustrier och även universitetet Campus Norrköping i stan. Vi på Prinsens Lager erbjuder förrådsförvaring i nyinköpta förrådscontainrar i vår anläggning bara 6 minuter med bil från resecentrum.

Oavsett om du är student som behöver förvaring över sommaren, en företagare i jakt på lagerlösning eller om du behöver förvara sånt som ska sparas tillsvidare är du välkommen som kund. Vår minsta debiteringstid är en månad men vi har ingen bindningstid. Vi chockhöjer aldrig din hyra och tar inte heller ut några dolda avgifter. Den enda höjningen som vi gör är en uppräkning på 4% vid varje årsskifte. Schyssta villkor helt enkelt.

Vi erbjuder dig isolerade förråd med indragen el för belysning och värme. De lämpar sig bäst för förvaring av ömtåligare saker; böcker, elektronik, kläder och andra textilier. En avgift tillkommer på 50-150kr/mån för elen. Vi har även oisolerade förråd som följer temperaturen utomhus. Därför är det bättre om du förvarar möbler och annat som tål detta, typ garderob, sängstomme, tv bänk, grill, utemöbler, trädgårdsredskap, cyklar och annat som är mindre ömtåligt. Alla våra förråd är försedda med frånluftsventiler som motverkar kondens och stillastående luft.

Hör av dig till oss om du har några funderingar. Vi hittar en lösning för ditt förvaringsbehov tillsammans!