fbpx

Hyra förråd i Norrtälje

Inflyttning från och med 1 juni 2019!

14 m²
950 kr/mån
Kallförråd Hur mycket ryms?
Välj förråd
14 m²
1350 kr/mån
Varmförråd Hur mycket ryms?
Välj förråd
4.8 m²
750 kr/mån
Kallförråd Hur mycket ryms?
Välj förråd
4.8 m²
980 kr/mån
Varmförråd Hur mycket ryms?
Välj förråd
Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Bilder från förvaringen i Norrtälje

Tillgängligt

Vardagar
06:00 - 22:00
Lördagar
06:00 - 22:00
Söndagar
06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

3 enkla steg för att hyra ett förråd

1

Skicka förfrågan

Du kan välja mellan förrådscontainrar i två storlekar som antingen är isolerade eller oisolerade. Vilken typ av förråd du behöver beror på vad du ska förvara. Fyll i dina uppgifter i formuläret och klicka på skicka.

2

Skriv på avtal

Vi matchar dina behov mot vad vi har ledigt och återkommer vanligtvis med svar inom några timmar. Om det finns något ledigt kan ni flytta in direkt efter att avtalet är påskrivet.

3

Flytta in

När du signerat avtalet är det bara att åka till vår anläggning, öppna grindarna med hjälp av din mobiltelefon och börja flytta in. Kom ihåg att ta med eget lås (klass 4 för att försäkringen ska gälla).

Hitta till förvaringen i Norrtälje

Välkommen att flytta in från och med 1:a juni 2019!

 

Det är enkelt att hitta till vår förvaring från Norrtäljes centrum till vår adress Sikavägen 9.

Med bil

Det tar mindre än 10 minuter att nå vårt lager från Norrtälje centrum. Du kör söderut på Stockholmsvägen och tar vänster in till Arstabacken. Därefter tar du vänster igen på Kustvägen (väg 276). Efter bara 4 km tar du vänster in på Sikavägen och du ser då vår förrådspark på vänster sida när du kört fram till nummer 9.

Med buss

Bussresan tar cirka 12 minuter. Kliv på buss 621 på Norrtäljes busstation. Direktion på bussen är Åkersberga Station. Kliv sedan av på Sika vägskäl och du kommer att se vår anläggning på vänster sida. Sök på www.sl.se för att hitta den rutt som passar just dig.

Om förvaringen i Norrtälje

I hjärtat av Roslagen ligger tätorten Norrtälje med sin närhet till skärgård och naturliv. Prinsens Lager ligger bara 10 minuters bilfärd från Norrtäljes centrum. Anläggningen är instängslad med registrerad inpassering via huvudgrinden så du kan känna dig trygg.

Förråden finns i två storlekar och är antingen isolerade med värme och belysning eller oisolerade. Många förvarar möbler såsom utemöbler, byrå, sänggavlar, skrivbord och garderober i de oisolerade förråden då temperaturen följer vädrets. I de isolerade förråden förvaras oftast ömtåligare möbler såsom mattor, sängar, soffbord, lampor, tv bänkar, vitrinskåp, fåtöljer och matbord.

Oavsett om du söker ett billigt förråd att förvara dina flyttkartonger kort mellan två hem, eller om du ska utomlands under en längre tid så hjälper vi gärna till med din förvaring!