Hyra förråd i Uppsala

Prisvärd förvaring av dina ägodelar i Uppsala

  • isolerad

  • oisolerad

Faxan 111, Uppsala

Vägbeskrivning

Alla dagar 06:00 - 22:00

010-330 07 00

Tillgängliga förråd i Uppsala

1 Välj förråd

14 m²

Kallförråd

Motsvarar 33 kubikmeter som rymmer cirka 200 st flyttlådor.

För dig som vill förvara möbler och kartonger från en större lägenhet med 3-5 rum eller hus.

950 kr

/månaden

14 m²

Varmförråd

Motsvarar 33 kubikmeter som rymmer cirka 200 st flyttlådor.

För dig som vill förvara möbler och elektronisk utrustning från en större lägenhet med 3-5 rum eller hus. El tillkommer till självkostnadspris.

1350 kr

/månaden

4.8 m²

Kallförråd,

Motsvarar 9,8 kubikmeter som rymmer cirka 75 st flyttlådor.

Passar dig som behöver förvara möbler och kartonger från en lägenhet med 1-1,5 rum.

750 kr

/månaden

4.8 m²

Varmförråd,

Motsvarar 9,8 kubikmeter som rymmer cirka 75 st flyttlådor.

För dig som vill förvara möbler och elektronisk utrustning från en lägenhet med 1-1,5 rum. El tillkommer till självkostnadspris.

980 kr

/månaden

2 Fyll i dina uppgifter

Vägbeskrivning till anläggningen i Uppsala

Du hittar lätt till vår anläggning i Uppsala oavsett om du åker bil eller kollektivt. Våra förråd hittar du 12 minuter norr om Uppsalas stadskärna på adressen Faxan 111.

Med bil

Från centrala Uppsala åker du norrut på Svartbäcksgatan i cirka 7 km innan du tar höger in på Faxan. Följ sedan vägen rakt fram och håll till höger på Faxan när vägen rakt fram övergår till Skediga. Fortsätt ytterligare några hundra meter på Faxan sedan ser du vår anläggning till höger.

Med buss

För att hitta anläggningen med kollektivtrafik, gå in på www.ul.se. Slutdestinationen är vår adress Faxan 111. Det tar cirka 22 minuter med buss från Uppsala Centralstation under vardagar.

Om förvaring i Uppsala

I Uppsala finns Sveriges både äldsta och största universitet. Hit vallfärdar studenter under både vår och höst från hela världen. Som student får man ofta finna sig i att bo lite mindre än man tidigare varit van vid. Ett problem som då uppstår är vad man ska göra med alla saker man inte längre har plats för. Det löser vi.

Prinsens Lager har en förrådspark strax norr om Uppsala där du kan förvara alla dina saker till ett av marknadens lägsta priser. Självklart är vi även det perfekta valet för dig som inte är student men är i behov av ett förråd i Uppsala.