fbpx
JUST NU: 850kr/mån för 14 kvm kallförråd!

Hyra förråd i Västerås

Ekebyvägen 10

14 m²
850 kr/mån
Kallförråd Hur mycket ryms?
Välj förråd
14 m²
1390 kr/mån
Varmförråd Hur mycket ryms?
Välj förråd
4.8 m²
750 kr/mån
Kallförråd Hur mycket ryms?
Välj förråd
4.8 m²
980 kr/mån
Varmförråd Hur mycket ryms?
Välj förråd
Om du behöver hjälp

Frågor & svar
010-3300700
Maila

Bilder från förvaringen i Västerås

Tillgängligt

Vardagar
06:00 - 22:00
Lördagar
06:00 - 22:00
Söndagar
06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt hyr du ett förråd i Västerås

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Hitta till våra förråd i Västerås

Prinsens Lagers förrådspark i Västerås ligger på Ekebyvägen 10. Från Västerås stadskärna tar det inte mer än 15 minuter att ta sig hit.

Med bil

Från centrala Västerås kör du mot väg 56/E18 i riktning mot Oslo/Eskilstuna/Ludvika. Efter några minuter tar du avfart 128 mot Hacksta och sedan direkt till vänster ut på Västerleden. Vid nästkommande rondell tar du höger ut på Köpingsvägen. Fortsätt ett par minuter och ta vänster in på Kyrkvägen. Ta höger igen in på Ekebyvägen. Inom kort ser du våra förråd i förrådsparken.

Med buss

Från Västerås Central trafikerar flera linjer som stannar bara ett par minuter från vår förrådspark. De närmaste hållplatserna är Dingtuna Kvarn och Dingtuna station. På www.vl.se kan du hitta den avgång du vill ta för att nå förråden.

Om förvaringen i Västerås

Hyr du lägenhet i Västerås eller ska flytta in? Vi hjälper gärna till med att förvara dina saker om platsen tryter hemma eller om du står mellan två boenden. På Prinsens Lager erbjuder vi lättillgängliga förrådscontainrar i varierande storlekar knappt 15 minuter utanför Västerås centrum.

På vår anläggning slipper du både att gå i trappor och hålla upp dörrar. Du kör enkelt ända fram till ditt förråd med både bil och släp. På så sätt slipper du släpa på tunga möbler onödigt långt.

Söker du förråd med bra villkor så är vi det perfekta valet. Vi har inga dolda avgifter och ingen bindningstid. Du kommer inte få en faktura med en chockhöjd månadshyra efter någon månad.

Istället håller vi exakt samma priser som vi skriver kontrakt på, förutom den årliga uppräkningen på 4%, så du kan känna dig lugn. Det ger dig ett bra alternativ om du planerar att hyra förråd en längre tid framöver. Många kunder tycker att våra förråd är billiga och ett schysst alternativ.

Det går jättebra att anlita en flyttfirma för att flytta in eller ut i ditt förråd. Säg till oss i förväg så ser vi till att flyttfirman har tillgång till ditt förråd när det är dags.

Hör av dig till oss så hittar vi en lösning för din förvaring redan idag!