Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som magasinering till ett bra pris!

Hyra förråd i Enköping

Kvartsgatan 15

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. Cirka 200 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.

1329 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. Cirka 170 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 28 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1789 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

5 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en mindre lägenhet. Cirka 62 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 10 kubikmeter.

829 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

5 m²

Varmförråd

Inga tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en mindre lägenhet. Cirka 55 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 9 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1229 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt hyr du ett förråd i Enköping

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om förvaringen i Enköping

Enköping är en tätort med växande befolkningsantal. Även känt som ”Sveriges närmaste stad” tack vare det strategiska läget vid motorvägen E18 och Mälarbanan i närheten av Mälarens norra strand. Även vi finns på nära håll, strax utanför centrala Enköping ligger vår anläggning med förrådscontainers. Det tar mindre än tio minuter att nå förråden i vårt self storage med bil. Det kan passa bra även för dig som bor i Bålsta med omnejd.

Hos oss på Prinsens Lager kör du ända fram till ditt förråd med bilen. Grindarna till parken går enkelt att öppna med din mobiltelefon mellan kl. 06.00 – 22.00 varje dag. Anläggningen är inhägnad så att du kan känna dig trygg. Självklart är området övervakat med kameror dygnet runt. Du är välkommen att hyra hur länge du vill, vi har ingen övre gräns.

Magasinering Enköping

I våra varmförråd förvarar du med fördel de ömtåligare sakerna; elektronik, textilier, böcker, kläder och annat. Det finns el indragen för element och belysning i varmförråden, däremot kan man inte nyttja elen för eget bruk. En elavgift på cirka 275 kr per månad tillkommer till månadspriset.

I kallförråden varierar temperaturen istället med vädret. Här förvarar du mindre ömtåliga saker, speciellt om de ska stå under längre tid. Exempel på sånt som trivs bra i kallförråden är verktyg, cyklar, skidutrustning, krukor och utomhusmöbler.

Det går jättebra att förvara sin vattenskoter eller motocross hos oss. Då ska du se till att maskinen är tömd på bensin eller annat brandfarligt innan du magasinerar den. Dörrarna är breda och kan öppnas på vid gavel så att man enkelt kan lasta i och ur de otympligaste av saker.

Alla förråd har 6-8 egna frånluftsventiler för att motverka kondens och stillastående luft. Vi skickar även ut ett antal packtips i välkomstbrevet, en enkel checklista på hur du bäst packar in dina möbler, kläder & skor, elektronik och allt annat.

Self storage Enköping

Vi växer så det knakar, förutom vår förrådspark i Enköping finns vi även på många platser runtom i Sverige. Med jämna mellanrum dyker det upp nyinköpta förrådscontainrar på varje anläggning. Det finns med andra ord goda chanser att du får ett nytt förråd till din förvaring.

Vi erbjuder olika värden på försäkringarna. Den lilla försäkringen som ingår i månadspriset täcker ett värde upp till 25.000 kr. Därefter kan man välja att höja till Mellan eller Stor, på 50.000 kr respektive 100.000 kr.

Området är inhägnat och har kameraövervakning som är kopplad till larmtjänst med vaktbolag så att du kan känna dig trygg. Använder du dig av ett klass 3 lås under låskåpan som är svetsad mitt på dörren, så kan du känna dig extra lugn. Parkerna är öppna alla dagar året om mellan kl. 06:00 och 22:00. Vi på kundtjänst finns tillgängliga mellan kl. 08:00 och 18:00 på vardagar, förutom fredagar då stänger vi kl. 17:00.

Vi erbjuder sjyssta villkor utan dolda avgifter. Hyr du månadsvis har endast en månads uppsägningstid på dagen. Om du istället hyr förråd årsvis så erhåller du 10 % rabatt på hyran och binder kontraktet ett år. Den minsta debiteringstiden är en månad.

Tveka inte att höra av dig om du är osäker på vilket förråd som passar just dig oavsett om det gäller förvaring av bohag vid en flytt eller extern förvaring. Vi på Prinsens Lager hjälper gärna till med din förvaring!

 

Närliggande förråd

 

Vanliga frågor om att hyra förråd i Enköping

Vad kostar ett förråd i Enköping?

Priserna för våra förråd i Enköping varierar beroende på storlek. Vi erbjuder förråd mellan 5 och 14 kvm till priser mellan 859 och 1689 kronor per månad. Se ovan för aktuella priser.

Vilka mått har er self storage?

Våra förråd har en storlek mellan 5 och 14 kvm. Innermåtten på förråden varierar, och vi hjälper dig att hitta den storlek som passar dina behov bäst. Om du kikar på bilderna ovan så ser du exakta innermått för respektive storlek och typ av förråd.

Är er magasinering handikappanpassad?

Ja, våra magasinsanläggningar är handikappanpassade för att kunna tillgodose alla våra kunders behov.

Har era anläggningar övervakning?

Absolut! Våra anläggningar är försedda med övervakningssystem som är kopplade till en larmtjänst. Din säkerhet är vår prioritet.

Hur fungerar försäkring vid förvaring i förråd?

När du hyr ett förråd hos oss får du automatiskt vår obligatoriska ”Liten försäkring” som täcker vissa typer av skador och inbrott upp till 25 000 SEK. Du har också möjlighet att uppgradera till vår ”Mellan försäkring” (värde upp till 50 000 SEK) eller ”Stor försäkring” (värde upp till 100 000 SEK) mot en extra kostnad. För att försäkringen ska vara giltig behöver låset, som du som kund ansvarar för, hålla klass 3-nivå och vara fäst under en låskåpa eller låsbom (vilket i stort sett alla våra förråd har).

Kan jag uppgradera/byta förråd under perioden jag hyr?

Ja, självklart! Du har möjlighet att uppgradera eller byta förrådstyp och storlek under avtalstiden. Vi finns här för att hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för dina förvaringsbehov.

När får jag tillgång till mitt förråd?

Du får tillgång till ditt förråd samma dag som du hyr det. Vi vill göra det smidigt för dig att komma igång med din förvaring.

Vad har ni för öppettider?

Anläggningen har öppet mellan kl. 06.00 och 22.00 alla dagar året om. Det ger dig flexibiliteten att komma åt dina ägodelar när det passar dig bäst.

Vad har ni för uppsägningstid?

Uppsägningstiden för våra förråd är 1 månad. Det ger dig möjlighet att anpassa din förvaring efter dina behov.

Erbjuder ni magasinering för företag?

Ja, vi erbjuder magasinering för både privatpersoner och företag. Oavsett om du behöver förvara dina personliga ägodelar eller företagets tillgångar, finns vi här för att hjälpa dig.

Erbjuder ni någon studentrabatt?

Tyvärr erbjuder vi för närvarande ingen student- eller pensionärsrabatt. Men vi strävar alltid efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser och kvalitativ service till alla våra kunder.

Vi hoppas att dessa svar har gett dig en bra överblick över vårt erbjudande på Prinsens Lager i Enköping. Tveka inte att kontakta oss om du har ytterligare frågor eller om du vill boka ett förråd. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din förvaringslösning!

 

Priser för förråd i Enköping

Storlek på förråd i Enköping

14 kvm oisolerad

1290 kr/mån

14 kvm isolerad

1750 kr/mån

5 kvm oisolerad

820 kr/mån

5 kvm isolerad

1190 kr/mån

Försäkring Liten (25 000 kr)

39 kr/mån

Försäkring Mellan (50 000 kr)

69 kr/mån

Försäkring Stor (100 000 kr)

109 kr/mån

Elkostnad

cirka 275 kr/mån

 

Hitta till förvaringen i Enköping

Vi på Prinsens Lager i Enköping ligger på Kvartsgatan 15 i Stenvreten industriområde. Med bil tar det cirka sju minuter från Enköpings centrum.

Med bil

Kör du från centrum, ta Stockholmsvägen i norrgående riktning, för att sedan svänga av på Granitgatan. Därefter svänger du andra höger, in på Kvartsgatan. Kör fram till nummer 15, och kör igenom grinden. Till höger hittar du våra blåa förrådscontainrar.

Med buss

I närheten av förrådsparken hittar du busshållplatsen Stenvreten. Den trafikeras av fyra busslinjer och är därför lätt att nå. Besök www.ul.se för att hitta en avgång som passar dig.