Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som magasinering till ett bra pris!

Hyra förråd i Mölndal

Bangårdsvägen 51

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. Cirka 200 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.

1389 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. Cirka 170 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 28 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1789 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

I vår self storage park i Kållered, i närheten av Mölndal, hyr du enkelt förvaring i våra förrådscontainrar. Vi finns på kort bilavstånd från IKEA och Byggmax i Kållered. Hos oss kör du alltid smidigt ända fram till förrådsdörren med bil för att enkelt lasta i och ur. Inga trappor, trösklar eller hissar.

Self storage Mölndal

I de isolerade förråden finns el indragen för belysning och värme. Här förvarar du med fördel de ömtåligare sakerna: elektronik, textilier och liknande. Man kan dock inte nyttja elen för eget bruk. Den enda rörliga avgiften är eltillägget som tillkommer vid hyra av varmförråd. I de oisolerade förråden hålls temperaturen densamma som utomhus. Häri passar det bra att förvara cyklar, trädgårdsmöbler eller krukor under vinterhalvåret. Alternativt förvara skidorna eller pulkorna under sommaren. Alla förråd är försedda med frånluftsventiler som motverkar kondens och stillastående luft. Vid signerat avtal får du även ett välkomstbrev där vi skrivit ner några praktiska packtips.

Magasinering Mölndal

Du har alltid en månads uppsägningstid och en månad som minsta debiteringstid. Såvida du inte önskar hyra årsvis mot 10% rabatt och förskottsbetalning.

I månadspriset ingår även en obligatorisk försäkring för förvaring i just förrådscontainer. Den är framtagen tillsammans med Länsförsäkringar. Försäkringen finns i tre nivåer:

  • Liten för ett värde upp till 25.000 kr
  • Mellan för ett värde upp till 50.000 kr
  • Stor för ett värde upp till 100.000 kr

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss, både som företagare och privatperson, för kortare eller längre hyrestid. Vi får löpande in nya förrådscontainers och finns alltid här om du har frågor eller funderingar!

 

Vanliga frågor om att magasinera i Mölndal

Vad kostar ett förråd i Mölndal? 

Prinsens Lager erbjuder förråd till konkurrenskraftiga priser. Prisintervallet för våra förråd i Mölndal ligger mellan 989 kr och 1689 kr per månad. Vi strävar efter att ge dig bra valuta för pengarna och flexibla hyresalternativ. 

Vilka mått har er self storage? 

Våra standardförråd har en storlek på 14 kvadratmeter, motsvarande en 20-fots container med cirka 32 kubikmeter utrymme. Innermåtten på våra kallförråd är 5,89 meter i längd, 2,35 meter i bredd och 2,39 meter i höjd. Dörrarna är breda och kan öppnas helt. Ett förråd av denna storlek kan rymma upp till 220 staplade flyttkartonger eller ett bohag från en större lägenhet eller hus, beroende på hur du packar det. 

Är er magasinering handikappanpassad? 

Vi strävar efter tillgänglighet för alla våra kunder. Vissa av våra anläggningar är bättre handikappanpassade än andra. Vi har inga trösklar på området men marken är grusad i Mölndal. Det är dock viktigt att notera att våra containrar står på marksten, vilket gör dem upphöjda med cirka 12 cm. 

Har era anläggningar övervakning? 

Ja, Prinsens Lagers anläggning i Mölndal har kameraövervakning dygnet runt. Våra övervakningssystem är kopplade till en larmcentral, och om det upptäcks rörelse på området utanför våra öppettider (kl. 06:00-22:00 varje dag), skickas ett larm till larmcentralen. Alla besök registreras automatiskt i vårt system för extra trygghet och säkerhet. 

Hur fungerar försäkring vid förvaring i förråd? 

För att säkerställa både våra anläggningar och våra kunders trygghet erbjuder vi en försäkring speciellt utformad för våra förråd, en så kallad containerförsäkring. Vårt försäkringsvärde finns i tre nivåer: Liten (obligatorisk), Mellan och Stor. Den obligatoriska försäkringen täcker ett värde upp till 25 000 kr och ingår i priset. För att försäkringen ska gälla krävs det att du har ett klass 3 hänglås på ditt förråd. Vi rekommenderar också att du har en extra försäkring, till exempel ”bortaskydd” i din hemförsäkring, för att vara extra trygg. 

Kan jag uppgradera/byta förråd under perioden jag hyr? 

Absolut! Vi erbjuder flexibilitet när det gäller att ändra både förråd och typ av förråd under avtalstiden. Om du behöver ett annat typ av utrymme kan vi hjälpa dig att byta till en lämpligare lösning. 

När får jag tillgång till mitt förråd? 

Vi strävar efter att ge dig tillgång till ditt förråd så snabbt som möjligt. Prinsens Lager får regelbundet in nya förråd, vilket innebär att det finns en stor chans att du kan få tillgång till ditt förråd samma dag som du hyr det. Du kan enkelt och smidigt skriva under det digitala avtalet med BankID och få all praktisk information via e-post. Kom ihåg att du behöver ta med ett hänglås till ditt förråd, och du kan använda vilket lås som helst som du redan har hemma. 

Vad har ni för öppettider? 

Våra anläggningar har öppet mellan kl. 06:00 och 22:00 varje dag, året om. Du har tillgång till ditt förråd under dessa tider för att enkelt kunna komma åt dina saker när det passar dig bäst. 

Vad har ni för uppsägningstid? 

Om du hyr månadsvis hos oss är uppsägningstiden 1 månad. Om du väljer ett årsvis kontrakt binder du upp dig på ett år. Vi strävar efter att erbjuda flexibilitet för våra kunder och olika hyresalternativ som passar dina behov. 

Erbjuder ni magasinering för företag? 

Ja, både företag och privatpersoner kan magasinera sina saker hos Prinsens Lager. Vi har anpassade lösningar för företag som behöver förvara sina tillgångar och material på ett tryggt och bekvämt sätt. 

Erbjuder ni någon studentrabatt? 

Vi erbjuder tyvärr ingen studentrabatt för närvarande. Däremot kan du få 10 % rabatt på månadspriset om du binder kontraktet på ett år och betalar i förskott. 

 

Närliggande förråd

 

Priser för förråd i Mölndal

Storlek på förråd i Mölndal

14 kvm oisolerad 1350 kr/mån
14 kvm isolerad 1750 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån