Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som förvaring!

Hyra förråd i Mölndal

Bangårdsvägen 51

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 33 kubikmeter.

1289 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1729 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt hyr du ett förråd i Mölndal

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om förvaringen i Mölndal

I vår self storage park i Kållered, i närheten av Mölndal, hyr du enkelt förvaring i våra förrådscontainrar. Vi finns på kort bilavstånd från IKEA och Byggmax i Kållered. Hos oss kör du alltid smidigt ända fram till förrådsdörren med bil för att enkelt lasta i och ur. Inga trappor, trösklar eller hissar.

I de isolerade förråden finns el indragen för belysning och värme. Här förvarar du med fördel de ömtåligare sakerna: elektronik, textilier och liknande. Man kan dock inte nyttja elen för eget bruk. Den enda rörliga avgiften är eltillägget som tillkommer vid hyra av varmförråd. I de oisolerade förråden hålls temperaturen densamma som utomhus. Häri passar det bra att förvara cyklar, trädgårdsmöbler eller krukor under vinterhalvåret. Alternativt förvara skidorna eller pulkorna under sommaren. Alla förråd är försedda med frånluftsventiler som motverkar kondens och stillastående luft. Vid signerat avtal får du även ett välkomstbrev där vi skrivit ner några praktiska packtips.

Hos oss behåller du alltid priset vi skriver kontrakt på och du får inga chockhöjningar. Endast en 4% uppräkning sker vid varje årsskifte. Du har alltid en månads uppsägningstid och en månad som minsta debiteringstid. Såvida du inte önskar hyra årsvis mot 10% rabatt och förskottsbetalning.

I månadspriset ingår även en obligatorisk försäkring för förvaring i just förrådscontainer. Den är framtagen tillsammans med Länsförsäkringar. Försäkringen finns i tre nivåer:

  • Liten för ett värde upp till 25.000 kr
  • Mellan för ett värde upp till 50.000 kr
  • Stor för ett värde upp till 100.000 kr

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss, både som företagare och privatperson, för kortare eller längre hyrestid. Vi får löpande in nya förrådscontainers och finns alltid här om du har frågor eller funderingar!

 

 

 

Priser för förråd i Mölndal

Storlek på förråd i Mölndal

14 kvm oisolerad 1250 kr/mån
14 kvm isolerad 1690 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

Hitta till förvaringen i Mölndal

En kort biltur på mindre än 6 minuter från centrala Mölndal hittar du snart vår anläggning av förrådscontainrar.

Med bil

Kör längs Norra Nedanvägsgatan söderut. Fortsätt in på E20 och följ skyltarna mot E6/E20/Malmö. Vid korsningen 65-Torrekullamotet kör du i den högra filen och följer skyltarna mot Kållered N C/Balltorp. Sväng sedan höger till Ekenleden och sen vidare in till vänster på Bangårdsvägen. På nummer 51 hittar du vår self storage med blåa förrådscontainrar.

Med buss

Kliv på buss 755 direktion Kållered Kålleredgården på Mölndal station. Bussresan tar cirka 11 minuter och har 10 stopp. Kliv av på Kållered station och gå sedan 6 minuter (cirka 550m) till Bangårdsvägen 51. För att hitta en resa som passar dig bäst sök på Västtrafiks hemsida.