Boka förråd idag - betala om 30 dagar!

Hyra förråd i Haninge

Industrivägen 6

14 m²
990 kr/mån
Kallförråd Hur mycket ryms?
Välj förråd
14 m²
1390 kr/mån
Varmförråd Hur mycket ryms?
Välj förråd
4.8 m²
750 kr/mån
Kallförråd Hur mycket ryms?
Välj förråd
4.8 m²
980 kr/mån
Varmförråd Hur mycket ryms?
Välj förråd
Om du behöver hjälp

Frågor & svar
010-3300700
Maila

Bilder från förvaringen i Haninge

Tillgängligt

Vardagar
06:00 - 22:00
Lördagar
06:00 - 22:00
Söndagar
06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt hyr du ett förråd i Haninge

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Hitta till förvaringen i Haninge

På cirka 10 minuters avstånd från Handen och Haninge centrum når du vår anläggning på Industrivägen 6 i Västerhaninge.

Med bil

Kör söderut på Nynäsvägen och ta andra avfarten i båda rondellerna. Därefter svänger du vänster in på Mulstavägen och vänster igen in på Fabriksvägen. Denna väg svänger höger och blir Industrivägen. Där ser du på vänster sida våra blåa förrådscontainrar stå uppradade.

Med buss

Kliv på buss 835 i Haninge centrum, direktion Lillgården. Kliv av på Mulstavägen och promenera i cirka 10 minuter tills du kommit fram på Industrivägen 6. Bussresan tar cirka 30 minuter och har femton stopp. För att hitta den resa som passar dig bäst sök på SLs hemsida.

Om förvaringen i Haninge

Skärgårdskommunen Haninge med närhet till både natur och Stockholm stad. Vi på Prinsens Lager har vår anläggning i Hågö industriområde i Västerhaninge, en kort biltur från Haninge centrum, Handen, Tungelsta och Jordbro.

Hos oss hyr du alltid din förvaring på smidigaste sätt. Du öppnar infartsgrinden med ett telefonsamtal och lastar i och ur bilen precis framför förrådsdörren. Du har fri tillgång till förrådet alla dagar mellan 06 och 22. Dessutom behåller du alltid priset som vi skriver kontraktet på, förutom en 4% uppräkning vid årsskiftet. Och du har alltid en månads uppsägningstid (såvida du inte vill skriva kontrakt på ett år och får 10% rabatt förstås).

Kallförråden är oisolerade och följer temperaturen utomhus. Medan varmförråden är isolerade och har el indragen för både belysning och värme. Alla förråd är väldigt fräscha och har 2-4 frånluftsventiler som motverkar kondens och stillastående luft.

Hör av dig till oss om du har några funderingar – vi hjälper gärna till med din förvaring!