Boka förråd idag - betala om 30 dagar!

Hyra förråd i Mariefred

Ärja 4

14 m²
1390 kr/mån
Varmförråd Hur mycket ryms?
Välj förråd
14 m²
990 kr/mån
Kallförråd Hur mycket ryms?
Välj förråd
4.8 m²
980 kr/mån
Varmförråd Hur mycket ryms?
Välj förråd
4.8 m²
750 kr/mån
Kallförråd Hur mycket ryms?
Välj förråd
Om du behöver hjälp

Frågor & svar
010-3300700
Maila

Bilder från förvaringen i Mariefred

Tillgängligt

Vardagar
06:00 - 22:00
Lördagar
06:00 - 22:00
Söndagar
06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt hyr du ett förråd i Mariefred

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Hitta till förvaringen i Mariefred

Ärja 4 ligger vår förrådspark med förrådscontainrar som är smidiga att nå och väl utrustade för allt från förvaring av möbler och annat i bohaget.

Vår anläggning ligger endast en kort biltur på 7 minuter från Mariefreds centrum. Du hittar enkelt hit genom att följa Stallarholmsvägen västerut och svänga höger när du når Marielund. Fortsätt sedan på vägen tills du når Ärja 4 där du ser Prinsens Lagers blåa förråd.

 

Adress: Ärja 4

Om förvaringen i Mariefred

Invid Mariefred med sitt vackra Gripsholm slott och Sveriges äldsta värdshus Gripsholms värdshus, ligger vår förrådspark på Prinsens Lager. Vi hjälper privatpersoner och företagare med förvaring i förrådscontainers endast en kort bilfärd bort.

Ibland är det svårt att hitta tillräckligt med plats hemma. Eller så kanske du ska byta bostad och behöver förvara dina möbler under en kortare tid. Oavsett vad så hjälper vi gärna till med både kortare och längre förrådsuthyrningar. Vi erbjuder alltid schyssta villkor, endast en månads uppsägningstid och inga chockhöjningar på hyran. Försäkring ingår i månadspriset så länge du använder ett klass 4 hänglås som är låst under låskupan på framsidan av förrådet.

Vi erbjuder förråden i olika storlekar i isolerat eller oisolerat format. Anläggningen är öppen alla dagar mellan 06-22 där du har fri tillgång då du enkelt öppnar huvudgrinden själv.

För dig som söker förråd där du spar både tid, energi och pengar är vi det självklara valet i Mariefred med omnejd. Hos oss kör du nämligen direkt fram till förrådsdörren!