Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som förvaring!

Hyra förråd i Mölndal

Bangårdsvägen 51

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 33 kubikmeter.

989 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.

1689 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt hyr du ett förråd i Mölndal

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om förvaringen i Mölndal

I vår self storage park i Mölndal hyr du enkelt förvaring i våra förrådscontainrar. Du kör alltid smidigt ända fram till förrådsdörren för att enkelt lasta i och ur.

I de isolerade förråden finns el indragen för belysning och värme. Här förvarar du med fördel de ömtåligare sakerna: elektronik, textilier och liknande. I de oisolerade förråden hålls temperaturen densamma som utomhus. Alla förråd är försedda med frånluftsventiler som motverkar kondens och stillastående luft.

Hos oss behåller du alltid priset vi skriver kontrakt på och du får inga chockhöjningar. Endast en 4% uppräkning sker vid varje årsskifte. Du har alltid en månads uppsägningstid och en månad som minsta debiteringstid. Såvida du inte önskar hyra årsvis mot 10% rabatt och förskottsbetalning.

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss, både som företagare och privatperson, för kortare eller längre hyrestid.

Hitta till förvaringen i Mölndal

En kort biltur på mindre än 6 minuter från centrala Mölndal hittar du snart vår anläggning av förrådscontainrar.

Med bil

Kör längs Norra Nedanvägsgatan söderut. Fortsätt in på E20 och följ skyltarna mot E6/E20/Malmö. Vid korsningen 65-Torrekullamotet kör du i den högra filen och följer skyltarna mot Kållered N C/Balltorp. Sväng sedan höger till Ekenleden och sen vidare in till vänster på Bangårdsvägen. På nummer 51 hittar du vår self storage med blåa förrådscontainrar.

Med buss

Kliv på buss 755 direktion Kållered Kålleredgården på Mölndal station. Bussresan tar cirka 11 minuter och har 10 stopp. Kliv av på Kållered station och gå sedan 6 minuter (cirka 550m) till Bangårdsvägen 51. För att hitta en resa som passar dig bäst sök på Västtrafiks hemsida.