19 MAJ ÖPPNAR VÅR PARK I NACKA!

Hyr förråd i Nacka

Boovägen 34

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara möbler och kartonger från en större lägenhet med 3-5 rum eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt matbord, 4 stolar, trädgårdsbord, 4 trädgårdsstolar, sängram till dubbelsäng, 2 vuxencyklar, 2 resväskor, 35 kartonger och lite till.

1390 kr/mån

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet med 3-5 rum eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt dubbelsäng inklusive madrass, tre-sits soffa, matsalsbord med fyra stolar, 35 stora kartonger och lite till.

1850 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt hyr du ett förråd i Saltsjö-Boo

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

19 MAJ 2021 ÖPPNAR VÅR PARK I NACKA!

Välkommen att höra av dig för intresseanmälan!

Adress: Boovägen 34

Om förvaringen i Saltsjö-Boo, Nacka

VI ÖPPNAR VÅR PARK 19 MAJ I NACKA! Hör av dig till oss så skriver vi upp dig på väntelistan.

 

Mitt i centrala Saltsjö-Boo i Nacka kommun med närhet till Värmdöleden hittar du vår park med förrådscontainrar. Vi ligger på bara några minuters bilväg från Orminge centrum.

Det finns både kallförråd och varmförråd på plats. I kallförråden förvarar du med fördel de mindre ömtåliga sakerna eftersom temperaturan följer vädrets. Många av våra kunder väljer att vinterförvara cyklar, utomhusmöbler, grill, verktyg och liknande. Eller tvärtom sommarförvara juldekoration, snowboard, skidor och pulkor.

I varmförråden kan du med fördel förvara de ömtåligare prylarna såsom elektronik, textilier och stoppade möbler under lång tid. Alla varmförråd är utrustade med en radiator som håller en stabil nivå på 10-12 grader inuti förrådet. Du har även belysning indragen i taket i dessa förråd.

Alla förråd är utrustade med 2-4 frånluftsventiler som motverkar kondens och stillastående luft. Du slipper även tänka på vad grannarna förvarar i sina förråd, eftersom du inte delar ventilering med någon.

Området är instängslat förstås, och för att komma igenom infartsgrinden ringer du ett telefonnummer från din mobil. Systemet känner då av om vi har registrerat ditt telefonnummer för inpassering och magnetlåset släpper så du enkelt kan köra in. På så sätt har vi logg på vilka som besöker området och under vilka tider.

Du kan alltid köra fram direkt till förrådsdörren för att packa i och ur – alla våra förråd står på markplan. Inga trösklar, trappor eller dörrar att ta sig igenom.

Har du några som helst funderingar är du alltid välkommen att mejla eller ringa oss. Vi kan det här med magasinering vid det här laget och hjälper gärna till!