Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som förvaring till bra pris!

Hyra förråd i Norrköping

Lundatorpsvägen 2

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 33 kubikmeter.

1089 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1289 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt hyr du ett förråd i Norrköping

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om förvaringen i Norrköping

Norrköping är Sveriges elfte största stad och var kanske mest känt för den textilindustri som staden växte fram ur. Idag finns det många stora företagsindustrier och även universitetet Campus Norrköping i stan. Vi på Prinsens Lager erbjuder förrådsförvaring i nyinköpta förrådscontainrar i vår anläggning bara 6 minuter med bil från Norrköping resecentrum. Det passar även bra för dig som bor i Söderköping med omnejd.

Magasinering Norrköping

Oavsett om du är student som behöver förvaring över sommaren, en företagare i jakt på lagerlösning eller om du behöver förvara sånt som ska sparas tillsvidare är du välkommen som kund. Vår minsta debiteringstid är en månad men vi har ingen bindningstid. Vi chockhöjer aldrig din hyra och tar inte heller ut några dolda avgifter. Den enda höjningen som vi gör är en uppräkning på 4% vid varje årsskifte. Schyssta villkor helt enkelt.

Self storage Norrköping

Vi erbjuder dig isolerade förråd med indragen el för belysning och värme. De lämpar sig bäst för förvaring av ömtåligare saker; böcker, elektronik, kläder och andra textilier. En avgift tillkommer på cirka 150kr/mån för elen. Vi har även oisolerade förråd som följer temperaturen utomhus. Därför är det bättre om du förvarar möbler och annat som tål detta, typ garderob, sängstomme, tv bänk, grill, verktyg, utemöbler, trädgårdsredskap, cyklar och annat som är mindre ömtåligt. Alla våra förråd är försedda med 6-8 frånluftsventiler som motverkar kondens och stillastående luft.

Hör av dig till oss om du har några funderingar kring din magasinering. Vi hittar en lösning för ditt förvaringsbehov tillsammans!

 

Närliggande förråd

 

Priser för förråd i Norrköping

Storlek på förråd i Norrköping

14 kvm oisolerad 1050 kr/mån
14 kvm isolerad 1250 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

Hitta till förvaringen i Norrköping

Vår adress i Norrköping är Lundatorpsvägen 2. Du hittar enkelt till vår self storage förrådspark från centrala Norrköping. Vi ligger mindre än 3 km bort från resecentrum och det tar endast 6 minuter med bil att komma hit.

Med bil

Från Norrköpings Centralstation kör du västerut på Norra Promenaden, fortsätter rakt fram i rondellen och svänger höger in på Finspångsvägen. Fortsätt sedan rakt fram i alla rondeller tills du når Fiskebyvägen, här svänger du in till vänster. Ta sedan första avfarten till vänster in på Fridhemsvägen. Därefter tar du vänster igen in på Lundatorpsvägen 2 som är slutdestinationen. Du ser våra blåa förrådscontainrar på din högra sida.

Med buss

Det tar cirka 14 minuter med buss från Norrköpings Centralstation. Vid Norrköpings resecentrum (läge B2) tar du Linje 410 mot Finspång via Svärtinge. Gå av vid Eneby centrum (läge D) och gå sen från hållplatsen till Lundatorpsvägen. Det beräknas ta cirka 8 minuter. Hitta den resa som passar dig bäst på Östgötatrafikens hemsida.