Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som magasinering till ett bra pris!

Hyra förråd i Norrköping

Lundatorpsvägen 2

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. Cirka 200 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.

1329 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. Cirka 170 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 28 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1689 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Norrköping är Sveriges elfte största stad och var kanske mest känt för den textilindustri som staden växte fram ur. Idag finns det många stora företagsindustrier och även universitetet Campus Norrköping i stan. Vi på Prinsens Lager erbjuder förrådsförvaring i nyinköpta förrådscontainrar i vår anläggning bara 6 minuter med bil från Norrköping resecentrum. Det passar även bra för dig som bor i Söderköping med omnejd.

Magasinering Norrköping

Oavsett om du är student som behöver förvaring över sommaren, en företagare i jakt på lagerlösning eller om du behöver förvara sånt som ska sparas tillsvidare är du välkommen som kund. Vår minsta debiteringstid är en månad men vi har ingen bindningstid och inga dolda avgifter. Du har dessutom bara en månads uppsägningstid på dagen om du väljer att hyra månadsvis. Schyssta villkor helt enkelt. Önskar du hyra årsvis och binda kontraktet på ett år så erhåller du 10 % rabatt.

Self storage Norrköping

Vi erbjuder dig isolerade förråd med indragen el för belysning och värme. De lämpar sig bäst för förvaring av ömtåligare saker; böcker, elektronik, kläder och andra textilier. En avgift tillkommer på cirka 150kr/mån för elen. Vi har även oisolerade förråd som följer temperaturen utomhus. Därför är det bättre om du förvarar möbler och annat som tål detta, typ garderob, sängstomme, tv bänk, grill, verktyg, utemöbler, trädgårdsredskap, cyklar och annat som är mindre ömtåligt. Alla våra förråd är försedda med 6-8 frånluftsventiler som motverkar kondens och stillastående luft.

Hör av dig till oss om du har några funderingar kring din magasinering. Vi hittar en lösning för ditt förvaringsbehov tillsammans!

 

Närliggande förråd

 

Priser för förråd i Norrköping

Storlek på förråd i Norrköping

14 kvm oisolerad 1290 kr/mån
14 kvm isolerad 1650 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

Vad kostar ett förråd i Norrköping? 

Våra förråd i Norrköping har priser som varierar mellan 989 kronor och 1689 kronor per månad, beroende på typ av förråd. 

Vilka mått har er self storage? 

Vi erbjuder standardstorlek på 14 kvadratmeter, vilket motsvarar en 20-fots container med cirka 32 kubikmeter. Innermåtten för ett kallförråd är 5,89 meter på längden, 2,35 meter på bredden och 2,39 meter på höjden. Ett sådant förråd har plats för cirka 220 staplade flyttkartonger av den större storleken. 

Är er magasinering handikappanpassad? 

Våra anläggningar varierar något i handikappanpassning. Inga trösklar finns på området, men containern står på marksten och är upphöjd med cirka 12 cm. Norrköpingsparken har asfalt som underlag som gör det lättillgängligare. Vi strävar efter att erbjuda tillgänglighet för alla och rekommenderar att du kontaktar oss för att få mer information om en specifik anläggning. 

Har era anläggningar övervakning? 

Ja, magasineringen i Norrköping har kameraövervakning dygnet runt, vilket är kopplat till larmcentral. Utanför våra öppettider går det ett larm till larmcentralen om rörelse skulle upptäckas på området. Alla besök registreras automatiskt i vårt system för extra trygghet. 

Hur fungerar försäkring vid förvaring i förråd? 

För att säkra våra anläggningar och kunder erbjuder vi en containerförsäkring i tre nivåer: Liten, Mellan och Stor. Försäkringen täcker för brand, stöld, inbrott och översvämning. Observera att den inte täcker vattenskada eller skadedjur. För att försäkringen ska gälla krävs ett klass 3 hänglås. Vi rekommenderar att du har en försäkring utöver vår containerförsäkring för extra trygghet. 

Kan jag uppgradera/byta förråd under perioden jag hyr? 

Absolut! Du har möjlighet att ändra typ av förråd under avtalstiden. Vi vill att du ska känna dig flexibel och nöjd med ditt val. 

När får jag tillgång till mitt förråd? 

Du kan få tillgång till ditt förråd redan samma dag som du skriver under det digitala avtalet med bankID. Vår snabba hantering gör det enkelt för dig att börja förvara dina saker på Prinsens Lager. 

Vad har ni för öppettider? 

Våra anläggningar har öppet mellan kl. 06:00 och 22:00 varje dag, året om. Det ger dig god tillgänglighet och flexibilitet när du behöver komma åt dina ägodelar. 

Vad har ni för uppsägningstid? 

Om du hyr månadsvis är uppsägningstiden 1 månad. Vid årsvisa kontrakt binder du upp dig på ett år. 

Erbjuder ni magasinering för företag? 

Ja, både företag och privatpersoner kan magasinera sina saker hos oss. Vi är redo att hjälpa till med både små och stora behov av förvaring. 

Erbjuder ni någon studentrabatt? 

Tyvärr har vi för närvarande ingen pensionärs- eller studentrabatt. Men om du binder kontraktet på ett år och förskottsbetalar fakturan får du istället 10 % rabatt på månadspriset. 

Hos Prinsens Lager strävar vi efter att ge dig en smidig och trygg magasinering för dina saker. Med våra konkurrenskraftiga priser och flexibla avtal är vi det självklara valet för både privatpersoner och företag i Norrköping. Skicka en förfrågan från vår hemsida för att lära dig mer om vilka förråd som finns tillgängliga just nu, och kontakta oss gärna om du har fler frågor eller behöver hjälp. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din förvaring!