Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som förvaring!

Hyra förråd i Nyköping

Kungshagsvägen 5

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 33 kubikmeter.

989 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1389 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt hyr du ett förråd i Nyköping

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om förvaringen i Nyköping

Nyköping stad växer så det knakar, det byggs bostäder som aldrig förr och många flyttar hit. Vi finns på plats mitt i centrala Nyköping, i närheten av hamnen, och erbjuder som alltid väldigt prisvärda, rymliga förråd med direktaccess på markplan.

Du väljer själv hur länge du vill förvara sakerna hos oss. Minsta debiteringstid är en månad men vi har ingen övre gräns. Vi ger dig 10% rabatt på månadshyran om du förskottsbetalar en årshyra och binder dig på ett år.

Det finns två typer av förråd, antingen är de isolerade med indragen el för radiator och belysning eller så är de oisolerade.

I de isolerade, så kallade varmförråden kan man inte nyttja egen el. Temperaturen i den isolerade förrådscontainern går inte under 10 grader och det lämpar sig därför bra att förvara de ömtåligare sakerna såsom elektronik, stoppade möbler och böcker.

Eller så har vi de oisolerade förråden. I dessa går det jättebra att förvara sånt som tål väderomslagen bättre, exempelvis verktyg, cykel, studsmatta eller utomhusmöblerna. Alternativt packar du in sakerna ordentligt i tätförslutande plastlådor och ser till att du har möjlighet att inventera förrådet då och då.

Alla förråd är utrustade med frånluftsventiler som motverkar kondens och stillastående luft. De har alla köpts in det senaste året och är därför väldigt fräscha.

Hör av dig till oss vid intresse för en billig och smidig förrådslösning!

 

 

Priser för förråd i Nyköping

Storlek på förråd i Nyköping
14 kvm oisolerad 950 kr/mån
14 kvm isolerad 1350 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

Hitta till förvaringen i Nyköping

På cirka 10 minuters avstånd från Nyköpings Centralstation når du vår park på Kungshagsvägen 5.

Med bil

För att nå vår self storage park från Centralstation kör du i sydlig riktning på Järnvägsgatan, vidare in på Hamngatan och sen tar du andra avfarten för att stanna kvar på Hamngatan. Därefter tar du första avfarten i nästa rondell, in på Östra Längdgatan. Följ sedan väger som svänger vänster in på, vad som blir, Kungshagsvägen. Våra blåa förrådscontainers ligger sedan på din vänstra sidan.

Med buss

Kliv på buss 3 på busshållsplatsen Nyköping V Kvarngatan, direktion Klyvaregatan. Resan tar cirka 4 minuter och busstoppet där du kliver av heter Nyköping Hamnen. Gå därefter ungefär 5 minuter ner på Östra Längdgatan som övergår till Kungshagsvägen där vår magasinering ligger.