Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som magasinering till ett bra pris!

Hyra förråd i Nyköping

Kungshagsvägen 5

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. Cirka 200 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.

1189 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. Cirka 170 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 28 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1389 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Magasinering i Nyköping för olika situationer

Oavsett situationen kan det ibland vara nödvändigt att hyra ett förråd för tillfällig eller långvarig förvaring. Hos Prinsens Lager i Nyköping har vi lösningen för dig.

Hyra förråd vid flytt

En flytt innebär ofta att man behöver mellanlagring för sina ägodelar. Med våra förråd kan du förvara dina möbler och kartonger under flyttprocessen.

Hyra förråd vid renovering

Under en renovering kan det vara skönt att skydda dina ägodelar från damm och smuts. Hyr ett förråd för att kunna förvara dina saker säkert under renoveringstiden.

Magasinering för företag

För företag som behöver extra utrymme för att lagra inventarier, dokument eller varor erbjuder vi företagsförråd. Skapa mer utrymme på kontoret genom att hyra ett förråd hos oss.

Hyr förråd som student

För studenter med begränsat boendeutrymme kan ett förråd vara en perfekt lösning. Du kan säkert förvara dina böcker, möbler och andra saker mellan terminerna.

Hyra förråd när du behöver extra utrymme

För alla som behöver mer utrymme i vardagen är våra förråd ett utmärkt alternativ. Oavsett om det är gamla kläder, sportutrustning eller trädgårdsredskap, ger vi dig utrymmet du behöver.

Att tänka på när du väljer self storage i Nyköping

Priset

När du hyr ett förråd ska du räkna med en depositionsavgift samt en försäkring. Dessa avgifter säkerställer att dina saker är trygga och skyddade under förvaringstiden.

Vad kostar det att hyra ett förråd i Nyköping?

Hyra av förråd i Nyköping varierar beroende på förrådets storlek och typ. På Prinsens Lager kostar ett förråd i Nyköping mellan 789-1189 kronor i månaden.

Kostnad för förråd i Nyköping

Storlek på förråd i Nyköping
14 kvm oisolerad 1150 kr/mån
14 kvm isolerad 1350 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

Storlek på förråd

De flesta av våra förråd på Prinsens Lager har en storlek av 14 kvadratmeter. Detta ger dig tillräckligt med utrymme för att förvara dina ägodelar säkert och organiserat.

Tillgänglighet

Våra förråd har öppettider mellan 06:00 till 22:00. Detta ger dig flexibilitet att komma åt dina saker när det passar dig. Tänk på att vissa förråd kan kräva transport, antingen med bil eller kollektivtrafik, för att komma dit.

Säkerhet

Säkerheten är en viktig aspekt när du hyr ett förråd.

Är det tryggt att hyra ett förråd i Nyköping?

Ja, det är tryggt att hyra ett förråd i Nyköping. Alla våra förråd på Prinsens Lager är säkra och skyddade för att garantera din sinnesro.

Vanliga frågor om förråd

När har jag tillgång till mitt förråd?

Du har tillgång till ditt förråd mellan 06:00 och 22:00. Detta ger dig möjlighet att komma åt dina saker när du behöver dem.

Kan jag uppgradera eller nedgradera storleken på förrådet?

Även om de flesta av våra förråd är 14 kvadratmeter, kan vi diskutera dina behov och se om det finns möjlighet att uppgradera eller nedgradera storleken på ditt förråd.

Om du behöver extra utrymme för att förvara dina ägodelar, oavsett omständigheter, är Prinsens Lager i Nyköping här för att hjälpa dig. Kontakta oss idag för att diskutera dina förvaringsbehov.

Om Prinsens Lager i Nyköping

Nyköping stad växer så det knakar, det byggs bostäder som aldrig förr och många flyttar hit. Vi finns på plats mitt i centrala Nyköping, i närheten av hamnen, och erbjuder som alltid väldigt prisvärda, rymliga förråd med direktaccess på markplan.

Du väljer själv hur länge du vill förvara sakerna hos oss. Minsta debiteringstid är en månad men vi har ingen övre gräns. Vi ger dig 10% rabatt på månadshyran om du förskottsbetalar en årshyra och binder dig på ett år. Det kan passa bra om du vet i förväg att du kommer renovera huset under en längre tid eller behöver utrymmet som lager till företaget. Då slipper du extra admin och tänka på fakturorna.

Om våra förråd i Nyköping

Det finns två typer av förråd, antingen är de isolerade med indragen el för radiator och belysning eller så är de oisolerade. Alla är utrustade med frånluftsventiler högt uppe vid taket som motverkar stillastående luft och kondens. Dörrarna är dessutom väldigt breda och går att öppna på vid gavel för enkel i- och urlastning.

I de isolerade, så kallade varmförråden kan man inte nyttja egen el. Temperaturen i den isolerade förrådscontainern går inte under 10 grader och det lämpar sig därför bra att förvara de ömtåligare sakerna såsom elektronik, stoppade möbler och böcker.

Eller så har vi de oisolerade förråden. I dessa går det jättebra att förvara sånt som tål väderomslagen bättre, exempelvis verktyg, cykel, studsmatta eller utomhusmöblerna. Alternativt packar du in sakerna ordentligt i tätförslutande plastlådor och ser till att du har möjlighet att inventera förrådet då och då.

Alla förråd är utrustade med frånluftsventiler som motverkar kondens och stillastående luft. De har alla köpts in det senaste året och är därför väldigt fräscha.

Bor du i Nyköping, Trosa eller i omnejd? Hör av dig till oss vid intresse för en billig och smidig förrådslösning!

 

Närliggande förråd