Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som förvaring till bra pris!

Hyra förråd i Söderköping

Lundatorpsvägen 2

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. Cirka 200 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.

1329 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. Cirka 170 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 28 kubikmeter.
Ett eltillägg på cirka 275 kr per månad tillkommer.

1689 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Nära Söderköping hittar du vår förrådsanläggning Prinsens Lager Norrköping. Vi erbjuder fräscha förrådscontainers till bra priser. Förråden är 14 kvadratmeter stora, motsvarande 33 kubikmeter och rymmer de flesta bohag.

Magasinering Söderköping

Hyr du förråd hos oss så har du ingen bindningstid på månadsvis hyra och endast en månads uppsägningstid. Väljer du att hyra årsvis så binder du kontraktet på ett år och erhåller 10 % rabatt vid förskottsbetalningen av årshyran. Det är ett smidigt alternativ för dig som ska flytta utomlands eller för dig som företagare som ska hyra under många år.

Self storage Söderköping

Vårt område med förråd är inhägnat och har kameraövervakning kopplad till en larmcentral. Du tar med dig ett eget hänglås till själva förrådet. Vi rekommenderar ett klass 3 lås och att du fäster det under låskåpan. På så vis har du en försäkring genom oss som skyddar dig mot både inbrott och annat.

Förrådet som du hyr är antingen isolerat med indragen el till värme och belysning, ett så kallat varmförråd. Eller så är det oisolerat och håller ungefär samma temperatur som utomhus. Om du är osäker på vad du ska välja kan du kika på våra packtips eller höra av dig till oss. Generellt ska man förvara elektronik, textilier och annat fuktkänsligt i varmförråden, speciellt under vår och höst.

 

Närliggande förråd

 

Priser för förråd nära Söderköping

Storlek på förråd i närheten av Söderköping

14 kvm oisolerad 1290 kr/mån
14 kvm isolerad 1650 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån