NYÖPPNING: Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som förvaring till extra bra pris!

Hyra förråd i Trelleborg

Mellanköpingevägen 15

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 33 kubikmeter.

989 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Inga tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1389 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt hyr du ett förråd i Trelleborg

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om vår förvaring i Trelleborg

Trelleborg är Sveriges allra sydligaste ort med havet som granne. Staden brukar i folkmun kallas för Lilla Miami eller Palmstaden på grund av palmerna som pryder den sydvästra infarten. Vi på Prinsens Lager finns numer i den östra delen av staden, i Mellanköpinge.

Vår park med förrådscontainers är instängslad med övervakning samt digitalt lås på infartsgrinden. Alla förråd står på markplan med direktaccess. Du kör ända fram till dörren med både bil och släp. På så vis slipper du kånka i trappor, vänta på hiss eller hålla upp dörrar.

Varje förråd är utrustad med minst sex frånluftsventiler som motverkar kondens och stillastående luft. Varmförråden är dessutom isolerade med belysning och element. Värmen i elementet slås på när temperaturen inuti förrådet undergår 10 grader Celsius. Man kan inte nyttja el för eget bruk i våra förråd.

I kallförråden förvarar du sådant som tål minusgrader under vintern. Det kan exempelvis vara cyklar, trädgårdsmöbler eller skidutrustning. Förråden är rymliga med lagom takhöjd och du delar inte ventilation med någon annan.

Välkommen att höra av dig om du har funderingar kring vår förrådslösning!

 

 

Priser för förråd i Trelleborg

Storlek på förråd i Trelleborg
14 kvm oisolerad 950 kr/mån
14 kvm isolerad 1350 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

Hitta till vår self storage i Trelleborg

Vår förrådsanläggning i Trelleborg ligger cirka 7 minuter med bil från Trelleborgs centrum på adressen Mellanköpingevägen 15.

Med bil

Kör ut på Nygatan mot Östra Infarten på väg 9. Ta sedan tredje avfarten i rondellen mot Östra Ringvägen och sväng höger in på Engelbrektsgatan. Därefter svänger du vänster in på Mellanköpingevägen och på vänster sida ser du vår park.

Med buss

Kliv på buss 183 mot Anderslöv Landsvägen. Bussturen tar cirka 5 minuter och har 6 stopp på vägen. Kliv sedan av bussen på hållplatsen Mellanköpinge. Därefter är det cirka två minuters gång till parken som ligger på Mellanköpingevägen 15.