JUST NU: Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som magasinering till ett extra bra pris!

Hyra förråd i Trelleborg

Mellanköpingevägen 15

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. Cirka 200 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.

989 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. Cirka 170 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 28 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1289 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Magasinering i Trelleborg för olika situationer

Oavsett om du står inför en flytt, renovering, behöver extra utrymme, eller om du är en student eller företag som behöver förvaringsutrymme, erbjuder Prinsens Lager förråd i Trelleborg som passar alla situationer.

Hyra förråd vid flytt

Under flyttprocessen kan det vara praktiskt att hyra ett förråd. Du kan förvara dina möbler och andra ägodelar säkert medan du fixar ditt nya hem. Prinsens Lager erbjuder förråd med en storlek på 14 kvadratmeter, vilket räcker gott och väl för de flesta behov vid en flytt.

Hyra förråd vid renovering

Under renoveringar kan det vara en god idé att flytta ut möbler och andra saker för att skydda dem från damm och smuts. Ett förråd hos Prinsens Lager är perfekt för detta ändamål.

Magasinering för företag

Företag kan ofta behöva extra utrymme för att förvara utrustning, dokument eller lager. Våra förråd kan ge ditt företag den extra ytan det behöver.

Hyr förråd som student

Som student kan du behöva ett förråd för att förvara dina saker under sommaren eller när du är borta på utbyte. Våra förråd är både prisvärda och praktiska för studenter.

Hyra förråd när du behöver extra utrymme

Om ditt hem börjar bli överfullt med saker kan ett förråd vara lösningen. Det kan ge dig det extra utrymmet du behöver och hjälpa till att hålla ditt hem organiserat.

Att tänka på när du väljer self storage i Trelleborg

Priset

Faktorer som påverkar priset på förråd inkluderar depositionsavgift och försäkring. Priset för att hyra ett förråd kan variera, så det är viktigt att räkna på totala kostnaden.

Vad kostar det att hyra ett förråd i Trelleborg?

Priser för förråd i Trelleborg varierar mellan 989 och 1289 kronor per månad.. Hos Prinsens Lager är vi transparenta med våra priser och vill ge dig bästa möjliga värde för dina pengar.

Priser för förråd i Trelleborg

Storlek på förråd i Trelleborg
14 kvm oisolerad 950 kr/mån
14 kvm isolerad 1250 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

Storlek på förråd

Hos Prinsens Lager erbjuder vi huvudsakligen förråd på 14 kvadratmeter. Detta ger gott om utrymme för de flesta behov.

Tillgänglighet

Våra förråd i Trelleborg har öppettider mellan kl. 06.00 och 22.00. Vi är lätta att nå med både bil och kollektivtrafik.

Säkerhet

Är det tryggt att hyra ett förråd i Trelleborg?

Ja, vi tar säkerheten på allvar hos Prinsens Lager. Våra förråd är säkra och du kan lita på att dina saker är skyddade hos oss. Vår park är inhägnad med stängsel, vi har ett passagesystem som registrerar alla in- och utpasseringar samt kameraövervakning kopplad till larmtjänst.

Vanliga frågor om förråd

Hur många self storage-aktörer finns i Trelleborg?

Det finns flera self storage-aktörer i Trelleborg, men Prinsens Lager erbjuder en unik kombination av värde, kvalitet och service.

När har jag tillgång till mitt förråd?

Du har tillgång till ditt förråd mellan kl. 06 och 22 varje dag.

Kan jag uppgradera eller nedgradera storleken på förrådet?

Prinsens Lager erbjuder för närvarande huvudsakligen förråd av en storlek (14 kvadratmeter). Men vi strävar alltid efter att tillgodose våra kunders behov och kan diskutera olika alternativ om behovet skulle uppstå.

Hos Prinsens Lager finns alltid ett förråd som passar dina behov. Kontakta oss för mer information eller för att boka ditt förråd idag.

Om Prinsens Lager i Trelleborg

Trelleborg är Sveriges allra sydligaste ort med havet som granne. Staden brukar i folkmun kallas för Lilla Miami eller Palmstaden på grund av palmerna som pryder den sydvästra infarten. Vi på Prinsens Lager finns numer i den östra delen av staden, i Mellanköpinge.

Vår park med förrådscontainers är instängslad med övervakning samt digitalt lås på infartsgrinden. Alla förråd står på markplan med direktaccess. Du kör ända fram till dörren med både bil och släp. På så vis slipper du kånka i trappor, vänta på hiss eller hålla upp dörrar.

Varje förråd är utrustad med minst sex frånluftsventiler som motverkar kondens och stillastående luft. Varmförråden är dessutom isolerade med belysning och element. Värmen i elementet slås på när temperaturen inuti förrådet undergår 10 grader Celsius. Man kan inte nyttja el för eget bruk i våra förråd.

Om vår magasinering i Trelleborg

I kallförråden förvarar du sådant som tål minusgrader under vintern. Det kan exempelvis vara cyklar, trädgårdsmöbler eller skidutrustning. Förråden är rymliga med lagom takhöjd och du delar inte ventilation med någon annan.

Välkommen att höra av dig om du har funderingar kring vår förrådslösning!

Närliggande förråd