Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som förvaring!

Magasinering i Trosa

Kungshagsvägen 5

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 33 kubikmeter.

989 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1389 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt hyr du ett förråd i Trosa

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om förvaringen nära Trosa

Om du har vägarna förbi Nyköping, på vägen till Trosa, så finns vår magasinering Prinsens Lager nära tillhands. Våra förrådscontainers på 14 kvadratmeter är fräscha och lättillgängliga. De har alla direktaccess på markplan och breda dörrar som man enkelt öppnar på vid gavel.

Magasinering Trosa

Du väljer om du önskar isolering och värme i förrådet, så kallat varmförråd, eller om sakerna du förvarar klarar av väderomslag och kyla. Då räcker det fint med ett kallförråd. Sådant som vi rekommenderar att man stoppar in i ett varmförråd är exempelvis textilier, stoppade möbler och elektronik. Alla förråd är utrustade med frånluftsventiler som motverkar kondens och stillastående luft.

Self storage Trosa

Hos oss har du ingen bindningstid utan endast en månad som minsta debiteringstid. Du är välkommen att hyra hur länge du vill. Många av våra kunder väljer att stanna kvar efter att renoveringen är klar eftersom vår förvaring är ett sånt smidigt alternativ för säsongsförvaring och annat. Hör av dig om du har några funderingar kring self storage så kan vi hjälpa till!

 

Närliggande förråd

 

Priser för förråd i Trosa

Storlek på förråd i Trosa
14 kvm oisolerad 950 kr/mån
14 kvm isolerad 1350 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

Hitta till våra förråd nära Trosa

Om du kör från centrala Trosa är du hos oss på Prinsens Lager på cirka 30 minuter. Vår adress är Kungshagsvägen 5.

Med bil

Kör ut på E4:an och följ den mot Lennings väg. Ta sedan avfart 134-Trafikplats Påljungshage. Därefter kör du igenom fyra rondeller: i den första tar du avfart tre, i den andra tar du andra avfarten, i den tredje tar du andra avfarten igen och i den fjärde rondellen tar du den tredje avfarten in på Husarvägen. Sväng sedan höger in på Kungshagsvägen för att se vår self storage på höger sida.

Med buss

Kliv på buss 805 i Trosa Hamn, direktion Nyköping busstation. Resan tar cirka en timme och har 26 stopp på vägen. Vid busshållsplats Nyköping Busstation kliver du av och går sedan cirka 20 minuter till Kungshagsvägen 5 där du ser våra blåa förrådscontainers. Sök efter den resa som passar dig bäst på Sörmlandstrafikens hemsida.