Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som förvaring!

Hyra förråd i Faxan

Faxan 111

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Inga tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 33 kubikmeter.

1289 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Inga tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.
Det tillkommer cirka 200 kr/månad för elkostnad

1689 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

5 m²

Kallförråd

Inga tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en mindre lägenhet. 75 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 10 kubikmeter.

749 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt hyr du ett förråd i Faxan

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om vår förvaring i Faxan

Vi på Prinsens Lager har en self storage förrådspark strax norr om Uppsala, på Faxan 111, där du kan förvara alla dina saker till ett av marknadens lägsta priser. Det är ett smidigt läge för dig som bor i Gamla Uppsala, Storvreta, Bälinge, Björklinge med omnejd och söker magasinering.

Du spar både energi och tid genom att köra ända fram till förrådet med bilen och släpet. Anläggningen är öppen mellan 06-22 varje dag och du öppnar enkelt huvudgrinden med din mobil. Förråden är inhägnade så du kan känna dig trygg. Dessutom registreras all passering i vårt digitala system.

Det finns gott om utrymme i förråden att förvara möbler som bokhyllor, dubbelmadrass med sängstomme, matsalsbord med stolar, lampor, flyttkartonger, tv bänk och mycket annat. Tänk på att förvara de ömtåligare elektronikprylarna, textilier och annat i de isolerade varmförråden som håller cirka 10 grader Celsius. Dessa förråd har även belysning i sig, man kan däremot inte nyttja elen för eget bruk.

Om du har saker som tål väderomslag och minusgrader så kan du med fördel välja ett oisolerat förråd. Här klarar sig grillen, cykeln, verktygen, golfklubborna, utomhusmöblerna och veden fint. Alla våra förråd är utrustade med 6-8 frånluftsventiler som motverkar kondens och stillastående luft. Dessutom slipper du tänka på vad grannen har i sitt förråd då du inte delar ventiler med någon.

Du är välkommen att höra av dig till oss om du har några funderingar. Vi är experter på att hyra ut förråd och hjälper gärna till!

Adress: Faxan 111

Vägbeskrivning till vår self storage i Faxan

Vi på Prinsens Lager har en self storage förrådspark strax norr om Uppsala, på Faxan 111, där du kan förvara alla dina saker till ett av marknadens lägsta priser. Det är ett smidigt läge för dig som bor i Gamla Uppsala, Storvreta, Bälinge och omnejd.

Du hittar lätt till vår anläggning i norra Uppsala oavsett om du åker bil eller kollektivt. Våra förråd hittar du 12 minuter norr om Uppsalas stadskärna på adressen Faxan 111.

Med bil

Från centrala Uppsala åker du norrut på Svartbäcksgatan i cirka 7 km innan du tar höger in på Faxan. Följ sedan vägen rakt fram och håll till höger på Faxan när vägen rakt fram övergår till Skediga. Fortsätt ytterligare några hundra meter på Faxan sedan ser du vår anläggning med förrådscontainrar till höger.

Med buss

För att hitta anläggningen med kollektivtrafik, gå in på www.ul.se. Slutdestinationen är vår adress Faxan 111. Det tar cirka 22 minuter med buss från Uppsala Centralstation under vardagar.