JUST NU: Hyr billiga & fräscha varmförrådscontainrar som magasinering till ett extra bra pris!

Hyra förråd i Västerås

Ekebyvägen 10

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. Cirka 200 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.

1189 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. Cirka 170 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 28 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1289 kr/mån


Kampanjpriset gäller endast för månadshyra och kan inte kombineras med andra rabatter.
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

5 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en mindre lägenhet. Cirka 62 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 10 kubikmeter.

739 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

5 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en mindre lägenhet. Cirka 55 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 9 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

829 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Hyra förråd vid flytt i Västerås

En flytt kan ibland innebära att allt inte får plats i det nya hemmet direkt. Kanske väntar du på renovering eller kanske måste du röja utrymme tillfälligt. Oavsett anledning, erbjuder Prinsens Lager i Västerås förråd som kan underlätta flytten. Med generösa öppettider från 06:00 till 22:00 varje dag, har du tillgång till dina saker när du behöver dem.

Hyra förråd vid renovering

Under en renovering kan det vara svårt att hitta plats för allt. Prinsens Lager erbjuder förråd för att säkert och tryggt förvara dina värdefulla saker under renoveringsprocessen. Med storleken på 14 kvadratmeter, finns det tillräckligt med utrymme för både möbler och andra föremål.

Magasinering för företag i Västerås

Prinsens Lager erbjuder även företagsmagasinering. Dessa förråd kan användas för förvaring av kontorsmaterial, lagerhållning eller kanske för att förvara säsongsmaterial. Våra förråd är flexibla och tillgängliga för att möta ditt företags behov.

Hyr förråd som student

Som student kan det vara svårt att hitta utrymme för alla dina saker i studentbostaden. Prinsens Lager i Västerås erbjuder förråd som kan hjälpa till att skapa det extra utrymmet du behöver.

Hyra förråd när du behöver extra utrymme

Kanske har du en hobby som tar upp för mycket utrymme? Kanske har du nyligen rensat vinden och behöver nu ett ställe att förvara saker? Oavsett ditt behov, kan Prinsens Lager i Västerås erbjuda dig det extra utrymme du behöver med våra förrådsalternativ.

Att tänka på när du väljer self storage i Västerås

Priset

När du väljer att hyra ett förråd, är priset ofta en avgörande faktor. Priset kan variera beroende på flera faktorer, inklusive storlek på förrådet, platsen och den tid du vill hyra för. Kom ihåg att tänka på extra kostnader som depositionsavgift och försäkring när du budgeterar för att hyra ett förråd. Hos oss på Prinsens Lager ingår allting i det pris som vi anger ovan. Inga dolda avgifter eller liknande läggs på.

Vad kostar det att hyra ett förråd i Västerås?

Kostnaden för att hyra ett förråd i Västerås kan variera. Det är bäst att kontakta Prinsens Lager direkt för den mest aktuella informationen.

Storlek på förråd

I de flesta fall finns det en storlek tillgänglig på Prinsens Lager, vilket är 14 kvadratmeter. Denna storlek kan passa för de flesta behov, från att förvara möbler vid en flytt till att skapa extra utrymme för dina saker.

Tillgänglighet

Prinsens Lager i Västerås har generösa öppettider mellan kl. 06.00 till 22.00, vilket ger dig flexibiliteten att komma åt dina saker när det passar dig bäst.

Säkerhet

Är det tryggt att hyra ett förråd i Västerås?

Säkerheten för dina tillhörigheter är en prioritet hos Prinsens Lager. Med alternativ för både kall- och varmförråd, kan du vara säker på att dina saker är säkra och skyddade.

Self storage Västerås

I vår self storage park slipper du både att gå i trappor och hålla upp dörrar. Du kör enkelt ända fram till ditt förråd med både bil och släp. På så sätt slipper du släpa på tunga möbler onödigt långt.

Våra förråd är antingen isolerade eller oisolerade. I de oisolerade kallförråden förvarar du lämpligen sådant som tål väderomslag och minusgrader bättre. Exempel på sådant är cyklar, utomhusmöbler, skidor, krukor, grill och verktyg.

Magasinering Västerås

Sånt som inte tål minusgrader och väderomslagen utomhus förvaras i varmförråden. Här har du el indragen för belysning och en radiator som värmer upp förrådet när temperaturen utomhus understiger 10 grader. Du kan däremot inte nyttja egen el i förrådet.

Förråden är försedda med 6-8 frånluftsventiler som förhindrar kondens och stillastående luft. Du delar heller inte ventilation med grannförrådet och kan därför vara lugn att inget tar lukt därifrån.

Söker du förråd med bra villkor så är vi det perfekta valet. Vi har inga dolda avgifter och ingen bindningstid. Det ger dig ett bra alternativ om du planerar att hyra förråd en längre tid framöver. Många kunder tycker att våra förråd är billiga och ett schysst alternativ.

Önskar du hyra årsvis så får du dessutom 10 % rabatt på månadshyran. Då förskottsbetalar du hyran och binder även upp dig på ett år.

Det går jättebra att anlita en flyttfirma för att flytta in eller ut i ditt förråd. Säg till oss i förväg så ser vi till att flyttfirman har tillgång till ditt förråd när det är dags.

Hör av dig till oss så hittar vi en lösning för din magasinering redan idag!

 

Närliggande förråd

 

Priser för förråd i Västerås

Storlek på förråd i Västerås

14 kvm oisolerad

1150 kr/mån

14 kvm isolerad

1250 kr/mån

5 kvm oisolerad

700 kr/mån

5 kvm isolerad

790 kr/mån

Försäkring Liten (25 000 kr)

39 kr/mån

Försäkring Mellan (50 000 kr)

69 kr/mån

Försäkring Stor (100 000 kr)

109 kr/mån

Elkostnad

cirka 275 kr/mån

 

Vad kostar ett förråd i Västerås? 

Priset för att hyra ett förråd hos Prinsens Lager i Västerås varierar mellan 789 och 1489 kronor i månaden. Priset du binder vid kontrakt behålls under hela hyresperioden, med endast en 4% uppräkning vid varje årsskifte. Dessutom, om du binder kontraktet på ett år och förskottsbetalar, erhåller du en 10% rabatt på månadspriset. 

Vilka mått har er self storage? 

Vårt standardförråd är en 20-fots container, vilket motsvarar 14 kvadratmeter eller cirka 32 kubikmeter. Innermåtten för ett sådant kallförråd är 5,89 meter på längden, 2,35 meter på bredden samt 2,39 meter på höjden. Detta förråd kan innehålla ett bohag från en större lägenhet eller hus, beroende på hur du packar i containern. Vi har också varmförråd som är isolerade och har något olika mått. 

Är er magasinering handikappanpassad? 

Handikappanpassningen varierar mellan våra anläggningar. Vissa har asfalt som underlag, andra är grusade. Just Västerås anläggning har hårt packat grus. Det finns inga trösklar, men våra containrar står på marksten och är därför upphöjda med cirka 12 cm. 

Har era anläggningar övervakning? 

Ja, Prinsens Lager Västerås har kameraövervakning dygnet runt som är kopplad till en larmcentral. Utanför våra öppettider i parken (kl. 06:00-22:00 varje dag) går det ett larm till larmcentral om rörelse skulle upptäckas på området. Alla besök registreras automatiskt i vårt system. 

Hur fungerar försäkring vid förvaring i förråd? 

Vi har en obligatorisk containerförsäkring som täcker för brand, stöld, inbrott och översvämning. Försäkringen har tre nivåer: Liten (upp till 25 000 kr värde för 39 kr/mån), Mellan (upp till 50 000 kr värde för 69 kr/mån), och Stor (upp till 100 000 kr värde för 109 kr/mån). Denna försäkring är obligatorisk, men vi rekommenderar att du även har ett ”bortaskydd” i din hemförsäkring. 

Kan jag uppgradera/byta förråd under perioden jag hyr? 

Ja, du kan ändra både storlek och typ av förråd under avtalstiden. 

När får jag tillgång till mitt förråd? 

Vi får löpande in nya förråd, så chansen är stor att du får tillgång till ditt förråd redan samma dag. Du skriver enkelt under det digitala avtalet med bankID och får all praktisk information via mail. 

Vad har ni för öppettider? 

Våra anläggningar är öppna varje dag mellan kl. 06:00 och 22:00, året runt. 

Vad har ni för uppsägningstid? 

Uppsägningstiden är en månad om du hyr månadsvis. Om du hyr på årsbasis binder du upp dig på ett årskontrakt. 

Erbjuder ni magasinering för företag? 

Ja, både företag och privatpersoner kan magasinera saker hos oss. Observera dock att vi inte tar ut moms på våra priser. 

Erbjuder ni någon studentrabatt? 

Vi erbjuder tyvärr ingen student- eller pensionärsrabatt. Men du får 10% rabatt på månadspriset om du binder kontraktet på ett år och förskottsbetalar fakturan.