Boka förråd idag - betala om 30 dagar!

Magasinering i Enköping

Kvartsgatan 15, Stenvreten industriområde

14 m²
1050 kr/mån
Kallförråd Hur mycket ryms?
Välj förråd
14 m²
1390 kr/mån
Varmförråd Hur mycket ryms?
Välj förråd
4.8 m²
750 kr/mån
Kallförråd Hur mycket ryms?
Välj förråd
4.8 m²
980 kr/mån
Varmförråd Hur mycket ryms?
Välj förråd
Om du behöver hjälp

Frågor & svar
010-3300700
Maila

Bilder från förvaringen i Enköping

Tillgängligt

Vardagar
06:00 - 22:00
Lördagar
06:00 - 22:00
Söndagar
06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt bokar du magasinering i Enköping

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Vägbeskrivning till magasineringen i Enköping

Det är lätt att hitta till vår magasinering i Enköping. Du hittar våra magasin på adressen Kvartsgatan 15 i Stenvreten industriområde cirka 7 min med bil från stadskärnan i Enköping.

Med bil

  1. Om du åker ifrån centrum så ta Stockholmsvägen norrut mot Granitgatan.
  2. Sväng sedan höger in på Granitgatan.
  3. Ta andra höger in på Kvartsgatan och fortsätt till nummer 15.
  4. Där kör du in via grinden och tar återigen höger. På din högra sida hittar du våra blåa containrar för magasinering.

Att kunna köra hela vägen fram till den container där du magasinerar dina saker ser vi som en självklarhet. Genom detta sparar du tid samtidigt som du slipper bära dina saker någon längre sträcka.

Med buss

Busshållplatsen Stenvreten ligger bara 5 minuters gång från vår anläggning. Sträckan trafikeras av fyra busslinjer, och är därför lätt att nå. Titta på hemsidan www.ul.se för att hitta en avgång som passar dig.

Om vår magasinering i Enköping

I Enköping, Sveriges närmsta stad, finns idag mer än sjuttio förrådscontainers för magasinering i fyra olika varianter hos oss på Prinsens Lager. Magasineringen sker i containrar utrustade med frånluftsventiler. Detta gör att våra magasin håller mycket hög kvalité samt att det du förvarar håller sig fräscht under magasineringen.

I de isolerade magasinen förvarar du bäst de ömtåligare sakerna, speciellt om du ska förvara under en längre tid. Här är temperaturen reglerad med en radiator så att den håller plusgrader året om. Det finns även belysning indragen. En elavgift på 50-150 kr/mån tillkommer för ett isolerat magasin.

Ett kallmagasin håller samma temperatur som utomhus. I dessa magasin förvarar du med fördel lite mindre ömtåliga sakerna: grill, trämöbler, cyklar och annat. Gör en inventering av dina saker så att du har en uppfattning på vilken storlek du behöver.

I priset ingår inte bara ett lättillgängligt och fräscht magasin, utan även försäkring för det du magasinerar upp till 25 000 kr om du inte har tecknat bortaskydd med din hemförsäkring. Försäkringen gäller när du använder ett hänglås med klass 4 certifiering och det är fastlåst under någon av våra låskupor.

Hos oss döljer sig inga dolda avgifter och ingen bindningstid. Hyr så länge du behöver med en uppsägningstid på endast en månad!