Boka förråd idag - betala om 30 dagar!

Magasinering i Enköping

Kvartsgatan 15

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara möbler och kartonger från en större lägenhet med 3-5 rum eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt matbord, 4 stolar, trädgårdsbord, 4 trädgårdsstolar, sängram till dubbelsäng, 2 vuxencyklar, 2 resväskor, 35 kartonger och lite till.

1190 kr/mån

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet med 3-5 rum eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt dubbelsäng inklusive madrass, tre-sits soffa, matsalsbord med fyra stolar, 35 stora kartonger och lite till.

1590 kr/mån

4.8 m²

Kallförråd

Inga tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara möbler och kartonger från en lägenhet med 1-1,5 rum. 75 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt matbord, 4 stolar, en vuxencykel, 5 stora kartonger och lite till.

820 kr/mån

4.8 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en lägenhet med 1-1,5 rum. 75 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt dubbelmadrass, två-sits soffa, vuxencykel, 5 stora kartonger och lite till.

990 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt bokar du magasinering i Enköping

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Vägbeskrivning till magasineringen i Enköping

Det är lätt att hitta till vår magasinering i Enköping. Du hittar våra magasin på adressen Kvartsgatan 15 i Stenvreten industriområde cirka 7 min med bil från stadskärnan i Enköping.

Med bil

  1. Om du åker ifrån centrum så ta Stockholmsvägen norrut mot Granitgatan.
  2. Sväng sedan höger in på Granitgatan.
  3. Ta andra höger in på Kvartsgatan och fortsätt till nummer 15.
  4. Där kör du in via grinden och tar återigen höger. På din högra sida hittar du våra blåa containrar för magasinering.

Att kunna köra hela vägen fram till den container där du magasinerar dina saker ser vi som en självklarhet. Genom detta sparar du tid samtidigt som du slipper bära dina saker någon längre sträcka.

Med buss

Busshållplatsen Stenvreten ligger bara 5 minuters gång från vår anläggning. Sträckan trafikeras av fyra busslinjer, och är därför lätt att nå. Titta på hemsidan www.ul.se för att hitta en avgång som passar dig.

Om vår magasinering i Enköping

I Enköping, Sveriges närmsta stad, finns idag mer än sjuttio förrådscontainers för magasinering i fyra olika varianter hos oss på Prinsens Lager. Magasineringen sker i containrar utrustade med frånluftsventiler. Detta gör att våra magasin håller mycket hög kvalité samt att det du förvarar håller sig fräscht under magasineringen.

I de isolerade magasinen förvarar du bäst de ömtåligare sakerna, speciellt om du ska förvara under en längre tid. Här är temperaturen reglerad med en radiator så att den håller plusgrader året om. Det finns även belysning indragen. En elavgift på 50-150 kr/mån tillkommer för ett isolerat magasin.

Ett kallmagasin håller samma temperatur som utomhus. I dessa magasin förvarar du med fördel lite mindre ömtåliga sakerna: grill, trämöbler, cyklar och annat. Gör en inventering av dina saker så att du har en uppfattning på vilken storlek du behöver.

I priset ingår inte bara ett lättillgängligt och fräscht magasin, utan även försäkring för det du magasinerar upp till 25 000 kr om du inte har tecknat bortaskydd med din hemförsäkring. Försäkringen gäller när du använder ett hänglås med klass 3 certifiering och det är fastlåst under någon av våra låskupor.

Hos oss döljer sig inga dolda avgifter och ingen bindningstid. Hyr så länge du behöver med en uppsägningstid på endast en månad!