NYÖPPNING Nu kan du hyra billiga & fräscha förrådscontainrar som magasinering till extra bra pris!

Magasinering i Karlstad

Hedjämnan 4

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 33 kubikmeter.

1189 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Inga tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1689 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt bokar du magasinering i Karlstad

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om vår magasinering i Karlstad

Vår magasinering erbjuder dig som behöver förvaring i Karlstad och omnejd en plats. Antingen hyr du ett isolerat magasin med indragen el för belysning och värme. Eller så hyr du ett oisolerat magasin som då följer temperaturen utomhus. Alla magasin är försedda med frånluftsventiler som motverkar kondens och stillastående luft. Magasinen står alla på markplan med så kallad direktaccess och är enkla att komma fram till med både bil, släp och lastbil. Du kan dock inte nyttja egen el i förråden.

Vi tar inte ut några dolda avgifter eller någon bindningstid. Du har som standard en månads uppsägningstid samt en månad som minsta debiteringstid. Hyran höjs endast med 4% vid årsskiftet för en uppräkning. I månadspriset ingår det dessutom en försäkring för värde upp till 25 000kr så länge du använder dig av ett klass 3 lås som är låst under låskupan. Bra villkor helt enkelt.

Oavsett om du behöver hyra magasinering i några månader mellan flytt eller under ett par år när du är på utlandsvistelse, är du välkommen hos oss. Hör av dig så hjälper vi gärna till!

Adress: Hedjämnan 4

Hitta till magasineringen i Karlstad

Magasineringen ligger på cirka 10 minuters avstånd med bil från Karlstads centrum.

Med bil

  1. Kör österut på Hamngatan.
  2. Ta första avfarten i rondellen ut på Hagaleden, vidare på Lagmansgatan och därefter väg 236.
  3. Ta sedan avfarten mot Heden och sväng höger in på Skraggegatan och höger in på Östra Sjöstadsgatan.
  4. Sväng sedan höger in på Hedvägen och vidare höger in på Hedjämnan.
  5. Vid nummer 4 ser du våra blåa förrådscontainers.

Med buss

Buss nummer 2, 5 och 12 samt länståg har alla hållplatser på cirka 1,7 km avstånd till vår adress. Kolla in på Värmlandstrafiks hemsida för att hitta en resa som passar dig.