Boka förråd idag - betala om 30 dagar!

Magasinering i Katrineholm

Movägen 10

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara möbler och kartonger från en större lägenhet med 3-5 rum eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt matbord, 4 stolar, trädgårdsbord, 4 trädgårdsstolar, sängram till dubbelsäng, 2 vuxencyklar, 2 resväskor, 35 kartonger och lite till.

1150 kr/mån

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet med 3-5 rum eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt dubbelsäng inklusive madrass, tre-sits soffa, matsalsbord med fyra stolar, 35 stora kartonger och lite till.

1450 kr/mån

4.8 m²

Kallförråd

Inga tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara möbler och kartonger från en lägenhet med 1-1,5 rum. 75 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt matbord, 4 stolar, en vuxencykel, 5 stora kartonger och lite till.

850 kr/mån

4.8 m²

Varmförråd

Inga tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en lägenhet med 1-1,5 rum. 75 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt dubbelmadrass, två-sits soffa, vuxencykel, 5 stora kartonger och lite till.

1050 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt magasinerar du i Katrineholm

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Hitta till magasineringen i Katrineholm

Prinsens Lager magasinering i Katrineholm ligger på Movägen 10. Det tar cirka 6 minuter med bil från Katrineholm Centralstation.

Med bil

  1. Kör du från Centralstationen tar du Trädgårdsgatan österut.
  2. Följ skyltarna mot Uppsala/55/Västerås/56/Södertälje.
  3. I rondellen tar du första avfarten in på Videvägen.
  4. Därefter kör du vänster in på Movägen.

Med buss

I närheten av förrådsparken hittar du busshållplatsen Bussgaraget. Den trafikeras av buss 2 som avgår från Centralstationen. För att hitta en avgång som passar just dig gå in på www.sormlandstrafiken.se.

Adress: Movägen 10

Om vår magasinering i Katrineholm

I vår park i Katrineholm hittar du två typer av magasin: isolerade med indragen el för värme och belysning eller oisolerade magasin. Alla magasin är försedda med frånluftsventiler för att motverka stillastående luft och kondens. De är nyinköpta och är hela, rena och fräscha.

Vi erbjuder schyssta villkor med endast en månads uppsägningstid och en månad som minsta debiteringstid. Det pris du skriver kontrakt på behåller du, inga plötsliga chockhöjningar. Den enda ändring vi gör är en uppräkning på månadshyran med 4% vid varje årsskifte.

Oavsett om du hyr en kortare period eller under flera år är du välkommen till oss. Vi hjälper dig gärna med din magasinering!