Boka förråd idag - betala om 30 dagar!

Magasinering i Linköping

Låsbomsgatan 33

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara möbler och kartonger från en större lägenhet med 3-5 rum eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt matbord, 4 stolar, trädgårdsbord, 4 trädgårdsstolar, sängram till dubbelsäng, 2 vuxencyklar, 2 resväskor, 35 kartonger och lite till.

1150 kr/mån

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet med 3-5 rum eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt dubbelsäng inklusive madrass, tre-sits soffa, matsalsbord med fyra stolar, 35 stora kartonger och lite till.

1450 kr/mån

4.8 m²

Kallförråd

Inga tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara möbler och kartonger från en lägenhet med 1-1,5 rum. 75 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt matbord, 4 stolar, en vuxencykel, 5 stora kartonger och lite till.

750 kr/mån

4.8 m²

Varmförråd

Inga tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en lägenhet med 1-1,5 rum. 75 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt dubbelmadrass, två-sits soffa, vuxencykel, 5 stora kartonger och lite till.

980 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt bokar du magasinering i Linköping

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Hitta till magasineringen i Linköping

Låsbomsgatan 33, bara femton minuter från centrum hittar du vår magasinering. Enklaste vägen att ta sig dit:

Med bil

  1. Ta Torggatan och Djurgårdsgatan mot Drottninggatan och fortsätt sedan in på Drottningbron.
  2. I den första rondellen tar du första avfarten, i den andra rondellen tar du tredje avfarten och i den tredje rondellen tar du första avfarten.
  3. Fortsätt sedan vänster på Fordonsvägen och sväng höger vid 1:a tvärgatan in på Låsbomsgatan. Vår adress är Låsbomsgatan 33.

Med buss

Kliv på buss 16 på Linköpings Resecentrum med riktning Södra Ekholmen. Efter cirka femton minuter kliver du av på Hackefors södra. Gå sedan i cirka fem minuter och du har anlänt till Låsbomsgatan 33. Sök på www.ostgotatrafiken.se för att hitta den resväg som passar just dig.

Om magasineringen i Linköping

Magasinera hos oss på Prinsens Lager i Linköping. På bara femton minuter från centrala universitetsstaden Linköping hittar du vår magasinering. Våra magasin är oftast helt nyinköpta så de är alltid fräscha, hela och torra.

För att komma in på anläggningen använder man det telefonnummer som är registrerat i vårt system. På så sätt har vi koll på all inpassering på området och du som kund har fri tillgång alla dagar mellan 06-22.

Vissa kunder väljer att magasinera sina möbler och ägodelar under ett lägenhetsbyte eller en renovering, medan andra vill hyra längre tid. Då vi har endast en månads debiteringstid och uppsägningstid är alla välkomna.

För de som ska förvara textilier, elektroniska prylar och annat som är ömtåligare rekommenderar vi våra isolerade förråd. De har el indragen för belysning och värme. På så sätt ser du till att dina saker alltid står i plusgrader. För de mindre ömtåliga saker så är ett isolerat förråd ett bra alternativ. Alla förråd är utrustade med en ventil som motverkar kondens och dålig luft.