Boka förråd idag - betala om 30 dagar!

Magasinering i Linköping

Låsbomsgatan 33

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 33 kubikmeter.

1089 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1489 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt bokar du magasinering i Linköping

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Hitta till magasineringen i Linköping

Låsbomsgatan 33, bara femton minuter från centrum hittar du vår magasinering. Enklaste vägen att ta sig dit:

Med bil

  1. Ta Torggatan och Djurgårdsgatan mot Drottninggatan och fortsätt sedan in på Drottningbron.
  2. I den första rondellen tar du första avfarten, i den andra rondellen tar du tredje avfarten och i den tredje rondellen tar du första avfarten.
  3. Fortsätt sedan vänster på Fordonsvägen och sväng höger vid 1:a tvärgatan in på Låsbomsgatan. Vår adress är Låsbomsgatan 33.

Med buss

Kliv på buss 16 på Linköpings Resecentrum med riktning Södra Ekholmen. Efter cirka femton minuter kliver du av på Hackefors södra. Gå sedan i cirka fem minuter och du har anlänt till Låsbomsgatan 33. Sök på www.ostgotatrafiken.se för att hitta den resväg som passar just dig.

Om magasineringen i Linköping

Magasinera hos oss på Prinsens Lager i Linköping. På bara femton minuter från centrala universitetsstaden Linköping hittar du vår magasinering. Våra magasin är oftast helt nyinköpta så de är alltid fräscha, hela och torra.

För att komma in på anläggningen använder man det telefonnummer som är registrerat i vårt system. På så sätt har vi koll på all inpassering på området och du som kund har fri tillgång alla dagar mellan 06-22.

Vissa kunder väljer att magasinera sina möbler och ägodelar under ett lägenhetsbyte eller en renovering, medan andra vill hyra längre tid. Då vi har endast en månads debiteringstid och uppsägningstid är alla välkomna.

För de som ska förvara textilier, elektroniska prylar och annat som är ömtåligare rekommenderar vi våra isolerade förråd. De har el indragen för belysning och värme. På så sätt ser du till att dina saker alltid står i plusgrader. För de mindre ömtåliga saker så är ett isolerat förråd ett bra alternativ. Alla förråd är utrustade med en ventil som motverkar kondens och dålig luft.

 

 

Priser för magasinering i Linköping

Storlek på magasinering i Linköping

14 kvm oisolerad 1050 kr/mån
14 kvm isolerad 1450 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån