Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som magasinering!

Magasinering i Lund

Knästorps kvarnväg 287-16

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 33 kubikmeter.

1129 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1529 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt magasinerar du i Lund

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om vår magasinering i Lund

Ett kort stycke med bil precis i södra delarna av Lund, hittar ni vår magasinering. Som kund kan du hyra magasinen som kortast en månad, och som längst så länge du behagar.

Planerar du att magasinera ömtåligare saker som stoppade möbler, elektronik och liknande, så rekommenderar vi ett varmförråd. Termostaten går igång då temperaturen understiger 10 grader inomhus och du har även belysning indragen. Däremot kan du inte nyttja el för eget bruk.

Om du däremot ska förvara under en kortare period (cirka två månader på vintern och lite längre på sommaren) så kan du med fördel magasinera i ett kallförråd. De håller samma temperatur som utomhus. Alla våra förråd är utrustade med ventiler som motverkar både kondens och stillastående luft.

Ett smidigare och billigare alternativ till magasinering är svårt att hitta. Hos oss kör du enkelt fram med både bil och släp till magasinets dörr. Hör av dig till oss om du behöver hjälp med din magasinering!

 

 

Priser för magasinering i Lund

Storlek på magasinering i Lund

14 kvm oisolerad 1090 kr/mån
14 kvm isolerad 1490 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

Hitta till magasineringen i Lund

Du hittar enkelt till vår magasinering söder om Lund på adressen Knästorps kvarnväg 287-16. Med bil tar det endast 10 minuter från Lund C. Anläggningen ligger precis invid Bakluckeloppisen, i samma område där det nya ICA Maxi byggs.

Med bil

  1. Ta Ringvägen söderut, åk vidare in på Stattenavägen och sen Malmövägen.
  2. Vid rondellen Circle K Lund Södra tar du tredje avfarten in på väg 108.
  3. Fortsätt sedan rakt fram i rondellen och sväng kort därefter in på Knästorps kvarnväg.
  4. Här tar du första höger och längre ner på vägen hittar du våra förrådscontainrar.