Boka förråd idag - betala om 30 dagar!

Magasinering i Lund

Knästorps kvarnväg 287-16

14 m²

Kallförråd

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara möbler och kartonger från en större lägenhet med 3-5 rum eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt matbord, 4 stolar, trädgårdsbord, 4 trädgårdsstolar, sängram till dubbelsäng, 2 vuxencyklar, 2 resväskor, 35 kartonger och lite till.

1190 kr/mån

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet med 3-5 rum eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt dubbelsäng inklusive madrass, tre-sits soffa, matsalsbord med fyra stolar, 35 stora kartonger och lite till.

1590 kr/mån

4.8 m²

Kallförråd

Inga tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara möbler och kartonger från en lägenhet med 1-1,5 rum. 75 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt matbord, 4 stolar, en vuxencykel, 5 stora kartonger och lite till.

820 kr/mån

Varmförråd

Inga tillgängliga

Hur mycket ryms?

1050 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt magasinerar du i Lund

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Hitta till magasineringen i Lund

Du hittar enkelt till vår magasinering söder om Lund på adressen Knästorps kvarnväg 287-16. Med bil tar det endast 10 minuter från Lund C. Anläggningen ligger precis invid Bakluckeloppisen.

Med bil

  1. Ta Ringvägen söderut, åk vidare in på Stattenavägen och sen Malmövägen.
  2. Vid rondellen Circle K Lund Södra tar du tredje avfarten in på väg 108.
  3. Fortsätt sedan rakt fram i rondellen och sväng kort därefter in på Knästorps kvarnväg.
  4. Här tar du första höger och längre ner på vägen hittar du våra förråd.

Om vår magasinering i Lund

Ett kort stycke med bil precis i södra delarna av Lund, hittar ni vår magasinering. Som kund kan du hyra magasinen som kortast en månad, och som längst så länge du behagar.

Planerar du att magasinera ömtåligare saker som stoppade möbler, elektronik och liknande, så rekommenderar vi ett varmförråd. Det håller en stabil temperatur på 10 grader inomhus och du har även belysning indragen.

Om du däremot ska förvara under en kortare period (cirka två månader på vintern och lite längre på sommaren) så kan du med fördel magasinera i ett kallförråd. De håller samma temperatur som utomhus. Alla våra förråd är utrustade med ventiler som motverkar både kondens och stillastående luft.

Ett smidigare och billigare alternativ till magasinering är svårt att hitta. Hos oss kör du enkelt fram med både bil och släp till magasinets dörr. Hör av dig till oss om du behöver hjälp med din magasinering!