Boka förråd idag - betala om 30 dagar!

Magasinering i Mariefred

Ärja 4

14 m²

Kallförråd

Inga tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara möbler och kartonger från en större lägenhet med 3-5 rum eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt matbord, 4 stolar, trädgårdsbord, 4 trädgårdsstolar, sängram till dubbelsäng, 2 vuxencyklar, 2 resväskor, 35 kartonger och lite till.

1190 kr/mån

14 m²

Varmförråd

Inga tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet med 3-5 rum eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt dubbelsäng inklusive madrass, tre-sits soffa, matsalsbord med fyra stolar, 35 stora kartonger och lite till.

1490 kr/mån

4.8 m²

Kallförråd

Inga tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara möbler och kartonger från en lägenhet med 1-1,5 rum. 75 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt matbord, 4 stolar, en vuxencykel, 5 stora kartonger och lite till.

750 kr/mån

4.8 m²

Varmförråd

Inga tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en lägenhet med 1-1,5 rum. 75 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt dubbelmadrass, två-sits soffa, vuxencykel, 5 stora kartonger och lite till.

980 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt bokar du magasinering i Mariefred

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Hitta till magasineringen i Mariefred

Vid adressen Ärja 4 hittar ni vår magasinering som är lättillgänglig och smidig för direkt i och ur lastning från bil och släp.

Med bil

Vår anläggning ligger endast en kort biltur på cirka 7 minuter från Mariefreds centrum.

  1. Du följer Stallarholmsvägen västerut och svänga höger när du når Marielund.
  2. Fortsätt sedan på vägen tills du når Ärja 4 där du ser Prinsens Lagers blåa containermagasin.

 

Adress: Ärja 4

Om magasineringen i Mariefred

På kort avstånd från Mariefred med det vackra Gripsholm slott och det anrika Gripsholm värdshus ligger vår magasinering Prinsens Lager. Hit är du välkommen att magasinera dina tillhörigheter i våra magasin. Vi erbjuder isolerade eller oisolerade magasin som rymmer både större och mindre bohag.

Oavsett om du söker kort förvaring mellan husbyte eller om du letar en plats att förvara saker på under längre tid är du välkommen att magasinera hos oss. Den minsta debiteringstiden är en månad men många av våra kunder väljer att hyra tillsvidare. Vi chockhöjer aldrig din hyra och har inga dolda avgifter. Den enda höjningen som vi gör är en uppräkning av månadshyran med 4% vid varje årsskifte.

Våra isolerade magasin har el indragen för belysning och värme. Här magasinerar du med fördel de ömtåligare sakerna och möblerna; elektronik, kläder, böcker, textilier och sånt som inte tål temperaturskillnader. En mindre elavgift på 50-150kr/mån tillkommer för de isolerade magasinen. Våra oisolerade magasin passar utmärkt till utemöbler, grill, krukor, mindre ömtåliga möbler eller sånt som ska förvaras under mycket kort tid under sommarmånaderna.

Hör av dig till oss så hittar vi ett bra alternativ för just dig!