SNART ÖPPNAR VÅR PARK I NACKA!

Magasinering i Nacka

Boovägen 34

14 m²

Kallförråd

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara möbler och kartonger från en större lägenhet med 3-5 rum eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt matbord, 4 stolar, trädgårdsbord, 4 trädgårdsstolar, sängram till dubbelsäng, 2 vuxencyklar, 2 resväskor, 35 kartonger och lite till.

1390 kr/mån

14 m²

Varmförråd

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet med 3-5 rum eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt dubbelsäng inklusive madrass, tre-sits soffa, matsalsbord med fyra stolar, 35 stora kartonger och lite till.

1850 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt magasinerar du i Nacka

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

SNART ÖPPNAR VÅR PARK I NACKA!

Välkomna att lämna intresseanmälan till oss så hör vi av oss så snart det börjar bli dags för inflyttning.

Adress: Boovägen 34

Om vår magasinering i Saltsjö-Boo, Nacka

Magasineringen hos oss på Prinsens Lager ligger precis intill Värmdöleden i hjärtat av Orminge och Boo. Med endast några minuters bilfärd från Orminge centrum är det enkelt att både hitta och ta sig till oss.

Du hyr förrådscontainers som antingen är isolerade eller oisolerade. Alla våra förråd är nyinköpta och har flera stycken ventiler som motverkar kondens och stillastående luft.

Magasinerar du ömtåligare saker, exempelvis elektronik eller textilier, så föreslår vi att du väljer ett isolerat förråd. De håller en minimitemperatur på 10 grader året om. I dessa har du dessutom belysning indragen.

Om du istället förvarar sånt som tål väderomslag bättre så kan du med fördel välja kallförråden.

Alla våra förrådscontainrar står på markplan så att du enkelt kan lasta i och ur från bakluckan på bilen eller släpet. De är rymliga, fräscha och står torra i alla väder.

Hör av dig till oss om du har några funderingar, vi hjälper gärna till!