Boka förråd idag och betala om 30 dagar!

Magasinering i Norrköping

Lundatorpsvägen 2

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara möbler och kartonger från en större lägenhet med 3-5 rum eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt matbord, 4 stolar, trädgårdsbord, 4 trädgårdsstolar, sängram till dubbelsäng, 2 vuxencyklar, 2 resväskor, 35 kartonger och lite till.

1190 kr/mån

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet med 3-5 rum eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt dubbelsäng inklusive madrass, tre-sits soffa, matsalsbord med fyra stolar, 35 stora kartonger och lite till.

1490 kr/mån

4.8 m²

Kallförråd

Inga tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara möbler och kartonger från en lägenhet med 1-1,5 rum. 75 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt matbord, 4 stolar, en vuxencykel, 5 stora kartonger och lite till.

820 kr/mån

4.8 m²

Varmförråd

Inga tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en lägenhet med 1-1,5 rum. 75 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt dubbelmadrass, två-sits soffa, vuxencykel, 5 stora kartonger och lite till.

1050 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt bokar du magasinering i Norrköping

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Hitta till förvaringen i Norrköping

Du hittar enkelt till vår förrådspark med både bil och buss från resecentrum i Norrköping. Det tar cirka 6 minuter med bil och ligger mindre än 3 kilometer bort. Vår adress är Lundatorpsvägen 2.

Med bil

  1. Från Norrköpings resecentrum kör du västerut på Norra Promenaden.
  2. Fortsätt sen rakt fram i rondellen.
  3. Sväng höger in på Finspångsvägen.
  4. Fortsätt sedan rakt fram i rondellerna tills du når Fiskebyvägen. Här svänger du in till vänster.
  5. Ta sedan första avfarten till vänster in på Fridhemsvägen.
  6. Därefter tar du vänster igen in på Lundatorpsvägen 2 som är slutdestinationen. På din högra sida ser du våra blåa magasin.

Med buss

Det tar cirka 14 minuter med buss från Norrköpings Centralstation. Vid Norrköpings resecentrum (läge B2) tar du Linje 410 mot Finspång via Svärtinge. Gå av vid Eneby centrum (läge D) och gå sen från hållplatsen till Lundatorpsvägen. Det beräknas ta cirka 8 minuter. Hitta den resa som passar dig bäst på Östgötatrafikens hemsida.

Om magasineringen i Norrköping

Norrköping är en gammal  industri-, handels- och sjöfartsstad belägen längst in i Bråviken på bägge sidor om Motala ström som rinner genom staden. Staden växer stadigt och ligger nu på elfte plats av Sveriges största städer. Du hittar vår magasinering på Prinsens Lager Norrköping endast 6 minuter från resecentrum. Parken är inhängnad med stora infartsgrindar som gör det enkelt för dig som kund att köra in med bil och släp.

Magasinen är otroligt smidiga att lasta i och ur eftersom du kan köra ända fram till dörren. Inga trappor att gå i, inga dörrar att hålla upp eller hissar att lasta i. Backa enkelt upp släpet eller bakluckan nära din dörr och spar på energin till annat.

Du kommer inte få någon chockhöjning på din hyra då vi endast gör en uppräkning med 4% vid varje årsskifte. Annars är hyran stabil över tid och det är därför många kunder väljer att stanna hos oss tillsvidare. Vill du sätta ett slutdatum i kontraktet går det jättebra, annars har du en månads uppsägningstid. Vi tar inte heller ut några dolda avgifter eller använder oss av någon bindningstid. Behöver du försäkring genom oss gäller det att du använder dig av ett klass 3 hänglås som är låst under låskupan på förrådet. Enkelt!

Det finns två val du ska göra när du väljer magasin: vilken storlek du behöver och om du vill ha isolering. Våra isolerade magasin har el indragen för belysning och värme. Det är bäst att förvara de ömtåligare prylarna här; elektronik, böcker, kläder och andra textilier. Det tillkommer en avgift på 50-150kr/mån för elen. I våra oisolerade magasin förvarar du saker som tål temperatursvängningar eftersom temperaturen är densamma som utomhus. Alla magasin har en frånluftsventil som minskar risken för kondens och stillastående luft. Tänk på att du många gånger kan vinna plats genom att stapla på höjden beroende på vad du ska magasinera.

Hör gärna av dig till oss om du har några funderingar så hjälper vi till!