Boka förråd idag - betala om 30 dagar!

Magasinering i Norrtälje

Sikavägen 9

14 m²
1090 kr/mån
Kallförråd Hur mycket ryms?
Välj förråd
14 m²
1490 kr/mån
Varmförråd Hur mycket ryms?
Välj förråd
4.8 m²
950 kr/mån
Kallförråd Hur mycket ryms?
Välj förråd
4.8 m²
1190 kr/mån
Varmförråd Hur mycket ryms?
Välj förråd
Om du behöver hjälp

Frågor & svar
010-3300700
Maila

Bilder från förvaringen i Norrtälje

Tillgängligt

Vardagar
06:00 - 22:00
Lördagar
06:00 - 22:00
Söndagar
06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt bokar du magasinering i Norrtälje

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Hitta till magasineringen i Norrtälje

Det är enkelt att hitta till vår förvaring från Norrtäljes centrum till vår adress Sikavägen 9.

Med bil

Det tar mindre än 10 minuter att nå vårt lager från Norrtälje centrum.

  1. Du kör söderut på Stockholmsvägen och tar vänster in till Arstabacken.
  2. Därefter tar du vänster igen på Kustvägen (väg 276).
  3. Efter bara 4 km tar du vänster in på Sikavägen och du ser då vår förrådspark på vänster sida när du kört fram till nummer 9.

Med buss

Bussresan tar cirka 12 minuter. Kliv på buss 621 på Norrtäljes busstation. Direktion på bussen är Åkersberga Station. Kliv sedan av på Sika vägskäl och du kommer att se vår anläggning på vänster sida. Sök på www.sl.se för att hitta den rutt som passar just dig.

Adress: Sikavägen 9

Om magasineringen i Norrtälje

För dig som ska flytta eller behöver mer utrymme hjälper vi gärna till med magasinering hos oss. På vår magasinering strax utanför Norrtälje finns det isolerade eller oisolerade magasin i två storlekar. Många väljer att förvara sina möbler, tv bänk, lampor, matbord med stolar, cyklar, bokhyllor och annat, i oisolerade förråd. Det går även bra att förvara elektronik och ömtåligare saker i våra isolerade magasin.

Du får plats med fler flyttkartonger än vad du tror i förråden, de större rymmer upp till 220 stycken och de mindre upp till 75 stycken. Klickar du på “vad ryms i förrådet” bredvid bilderna ovan får du mer information om vad som ryms. Är du osäker på vilken storlek just du behöver får du gärna kontakta oss.

Vi rekommenderar att du hör av dig till oss så snart du har ett datum för inflyttning. Det är mycket som eventuellt ska fixas, skaffa en billig flyttfirma, packa och städa. Därför kan det vara skönt att veta att du har ett magasin som står redo. Du binder inte upp dig och vi har inte heller några dolda avgifter eller chockhöjer hyran. Uppsägningstiden är endast en månad räknat från den dagen du skickar oss din uppsägning via email. Hyran har det pris som vi skriver kontrakt på och höjs endast efter uppräkningen på 4% vid årsskiftet.

Om du önskar försäkring genom oss behöver du använda ett klass 4 hänglås. Våra magasin har låskupor monterade på dörrarna och det är viktigt att du använder dig av dessa för att försäkringen ska gälla.