Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som magasinering till ett bra pris!

Magasinering i Backtorp

Backtorpshöjden 28

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 33 kubikmeter.

989 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1589 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt bokar du magasinering i Backtorp

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om magasineringen i Backtorp

Vi rekommenderar att du hör av dig till oss så snart du har ett datum för inflyttning. Det är mycket som eventuellt ska fixas, skaffa en billig flyttfirma, packa och städa. Därför kan det vara skönt att veta att du har ett magasin som står redo. Du binder inte upp dig och vi har inte heller några dolda avgifter eller chockhöjer hyran. Uppsägningstiden är endast en månad räknat från den dagen du skickar oss din uppsägning via email. Hyran är det pris som vi skriver kontrakt på och höjs endast efter uppräkningen på 4 % vid årsskiftet.

Om du önskar försäkring genom oss behöver du använda ett klass 3 hänglås. Våra magasin har låskupor monterade på dörrarna och det är viktigt att du använder dig av dessa för att försäkringen ska gälla.

Du kan välja mellan två olika typer av förråd: antingen ett isolerat eller ett oisolerat. Alla förråd är utrustade med minst åtta stycken frånluftsventiler som motverkar kondens och stillastående luft.

Våra isolerade varmmagasin har el indragen till belysning och en radiator som slås på när temperaturen understiger 10 grader inuti förrådet. Man kan däremot inte nyttja elen för eget bruk. Här förvarar du sådant som inte tål väderomslag eller temperaturväxlingar så bra, speciellt om det ska långtidsförvaras under de kallare månaderna på året. Exempelvis textilier, kläder, stoppade möbler, elektronik och böcker.

I våra oisolerade kallförråd förvarar du istället sådant som tål minusgrader under vinterhalvåret. På sommaren och för kortare magasinering så kan du förvara ömtåligare saker även här. Exempel på saker vi rekommenderar ett kallförråd till är grillen, cyklarna, verktygen, studsmattan, utemöblerna och skidutrustningen.

Du kan även förvara din MC eller vattenskoter i våra magasin. Då ska du tänka på att tömma dem på bensin eftersom man inte kan förvara brandfarliga vätskor i förvaringen.

Har du några funderingar kring vår self storage så är du hemskt välkommen att höra av dig till oss!

 

 

Priser för magasinering i Backtorpshöjden

Storlek på magasinering i Backtorpshöjden

14 kvm oisolerad 950 kr/mån
14 kvm isolerad 1550 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

Hitta till magasineringen i Backtorp

Det är enkelt att hitta till vår förvaring från Norrtäljes centrum till vår adress Backtorpshöjden 28.

Med bil

Denna park ligger på mindre än 7 minuters avstånd från Norrtälje centrum.

  1. Kör söderut på Stockholmsvägen och ta vänster in på Arstabacken.
  2. Sväng sedan vänster igen in på Kustvägen/väg 276.
  3. Efter cirka 900 m svänger du höger in på Backtorpshöjden (nytt industriområde).
  4. Ta sedan första till vänster och kör fram till nummer 28. Infarten ligger precis bredvid Bolka Bil & Motor. Här ser du våra blåa förrådscontainrar stå uppradade bakom stängslet.

Med buss

En bussresa från Norrtälje resecentrum till Backtorpshöjden 28 tar cirka 10 minuter beroende på vilken buss du väljer.

  1. Bussarna 620, 621 samt 634 stannar alla på stationen Nybygget där du kliver av.
  2. Gå sedan cirka 250m i 3 minuter till du når förrådsparken.

www.sl.se kan du hitta en rutt som funkar bäst för dig.