Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som magasinering!

Magasinering i Nyköping

Kungshagsvägen 5

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 33 kubikmeter.

1089 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1589 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt magasinerar du i Nyköping

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

SNART ÖPPNAR VÅR PARK I NYKÖPING!

Är du intresserad av att hyra magasinering med direktaccess på markplan? Hör av dig till oss så skriver vi upp dig på väntelistan. Snart öppnar vi!

Nyköping är en stad som många väljer att flytta till och staden växer snabbt. Många av de bostäder som byggs erbjuder inte tillräckligt med förvaring i anslutning till bostaden. Därför finns vi på Prinsens Lager som ett prisvärt och smidigt alternativ.

Vi erbjuder två typer av förråd: kallförråd eller varmförråd. Båda är utrustade med minst 8 frånluftsventiler som motverkar kondens och stillastående luft. I varmförråden, som är isolerade, finns det även el indragen för belysning och en radiator som slås på när temperaturen understiger 10 grader inuti förrådet. Däremot kan man inte nyttja el för eget bruk.

Oavsett om du är företagare som behöver någonstans att förvara bokföringen, verktygen eller varorna, eller om du är privatperson som behöver någonstans att ställa grejerna mellan två flyttar, så finns det bra förvaringsalternativ hos oss.

Skriv eller ring till oss så kan vi ta det vidare utefter de behov just du har.

Hitta till magasineringen i Nyköping

Vår anläggning kommer att ligga mitt inne i centrum, i området Kungshagen.