NYÖPPNING Nu kan du hyra billiga & fräscha förrådscontainrar som magasinering till extra bra pris!

Magasinering i Åkersberga

Smedbyvägen 6

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 33 kubikmeter.

1089 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1689 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt magasinerar du i Åkersberga

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om vår magasinering i Åkersberga

Åkersberga är centralort i Österåkers kommun med närhet till vacker natur och vatten. Staden växer snabbt och det är många som behöver tillgång till förråd med bra pris och läge. Vi på Prinsens Lager slår snart upp grindarna till vår nya anläggning mitt i centrala Hacksta.

Med stor dubbelgrind till området och direktaccess till alla förråd kan du enkelt lasta i och ur både från bil, släp och lastbil. På så vis slipper du tänka på trösklar, trappor eller hissar.

Förråden är med sina 14 kvadratmeter rymliga och kan med fördel nyttjas för förvaring av bohag eller som lagerlokal. Innermåtten på förråden är cirka 2,34 m för bredden, 2,38 m för höjden och 5,40 m för längden.

Kallförråden håller samma temperatur som utomhus och här förvarar du därför bäst sådant som inte är ömtåligt. Förråden är utrustade med minst sex frånluftsventiler som motverkar kondens och stillastående luft.

Varmförråden är isolerade med el indragen för radiator och belysning. Man kan dock inte nyttja el för eget bruk. Dessa förråd lämpar sig väl för sådant som är ömtåligare, exempelvis elektronik, textilier och böcker. Till månadshyran tillkommer en elavgift på cirka 200 kr per månad.

Det finns en del tips på vad du ska undvika att göra när du packar in sakerna. Tänk på att du exempelvis inte ska ställa in saker som är blöta, eller ställa möbler utan ben direkt mot golvytan. I välkomstbrevet som vi skickar ut vid bokning finns tipsen med. Du kan även läsa mer på vår Förvaringstipssida.

Förråden kan hyras antingen månadsvis eller årsvis. Om du hyr månadsvis har du en månads uppsägningstid på dagen och minsta debiteringstid är en månad. Du är välkommen att stanna så länge du vill.

Hyr du årsvis så erhåller du 10 % rabatt på månadshyran (gäller ej el eller försäkring) när du förskottsbetalar årshyran och binder dig då på ett år. Det är ett enkelt sätt att slippa tänka på fakturor om du exempelvis är småföretagare eller har en längre husrenovering på gång. Efter att årshyran gått ut väljer du själv om du vill fortsätta hyra årsvis, avsluta kontraktet eller byta till månadsvis hyra utan rabatt.

När du hyr förråd hos oss så ingår även en försäkring genom Länsförsäkring. Liten försäkring som är obligatorisk täcker för ett värde upp till 25 000 kr. Du kan även välja att försäkra upp genom att välja Mellan (upp till ett värde av 50 000 kr) eller Stor (upp till ett värde av 100 000 kr).

Hör av dig till oss med eventuella frågor, vi hjälper dig gärna med din magasinering!

 

 

Priser för magasinering i Åkersberga

Storlek på magasinering i Åkersberga

14 kvm oisolerad 1050 kr/mån
14 kvm isolerad 1650 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

Hitta till magasineringen i Åkersberga

Prinsens Lagers magasinering i Åkersberga ligger ett kort stycke med bil från stadskärnan. Vår adress är Smedbyvägen 6.

Med bil

  1. Kör från Åkersberga station vidare norrut på Lennart Neckmans väg.
  2. Därefter tar du första till vänster in på Bergavägen.
  3. Sväng sedan höger in på Centralvägen och kör längs med Åkers kanal.
  4. Efter cirka 500 m svänger du höger in på Smedbyvägen.
  5. Vår self storage ligger bredvid Berga Second Hand. Sväng in på den väg som ligger intill deras butik och när du sedan kör förbi den ser du våra blåa förrådscontainers på höger sida.