Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som magasinering!

Magasinering i Haninge

Industrivägen 6

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 33 kubikmeter.

1189 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1489 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt magasinerar du i Haninge

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om vår magasinering i Haninge

Haninge har både närheten till skärgården och storstaden. Vi på Prinsens Lager erbjuder magasinering i vår park en kort biltur från Jordbro samt Handens och Haninge centrum.

Många väljer att magasinera hos oss medan de väntar tillträde till nya boendet, eller letar boende, eller helt enkelt behöver en extra plats för förvaring. Alla våra förråd står på markplan med direktaccess. Du kör smidigt ända fram till förrådsdörren med både bil, släp och lastbil. På så vis slipper du bära tunga möbler i trappor eller invänta hiss.

Vi hjälper både privatpersoner och småföretag med sin magasinering på vår self storage anläggning och erbjuder 10% rabatt vid årshyra och mot förskottsbetalning. Priset vi skriver kontrakt på är stabilt över tid förutom en 4% uppräkning vid varje årsskifte.

Våra varmmagasin är isolerade och håller samma temperatur som en villa. De har även el indragen för belysning och värme. Här passar det att magasinera de ömtåligare sakerna; elektronik, textilier och annat som inte tål kyla eller temperaturskillnader. Man kan dock inte nyttja el för eget bruk.

Våra kallmagasin är oisolerade och håller samma temperatur som utomhus. Alla förråd, oavsett isolering, har minst åtta frånluftsventiler som motverkar både kondens och stillastående luft.

Vi hjälper gärna till med din magasinering oavsett tid och storlek!

 

 

Priser för magasinering i Haninge

Storlek på magasinering i Haninge
14 kvm oisolerad 1150 kr/mån
14 kvm isolerad 1450 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

Hitta till magasineringen i Haninge

Endast 15 minuter med bil från Handen och Haninge centrum, precis i hjärtat av Västerhaninge, ligger vår magasinering park med förrådscontainers på Industrivägen 6.

Med bil

  1. Kör söderut på Nynäsvägen.
  2. Ta andra avfarterna i de två rondellerna.
  3. Sväng därefter vänster in på Mulstavägen.
  4. Sväng sen vänster igen in på Fabriksvägen.
  5. Därefter svänger du höger och kommer in på Industrivägen. Vid nummer 6 på vänster sida ser du våra blåa self storage park.

Med buss

Ta buss 835 direktion Lillgården vid Handen närsjukhus. Kliv av bussen på Mulstavägen och gå sedan i cirka 10 minuter tills du når fram till Industrivägen 6. Bussresan tar cirka 30 minuter och har femton stopp. För att hitta den resa som passar dig bäst sök på SLs hemsida.