Boka förråd idag - betala om 30 dagar!

Magasinering i Strängnäs

Skiljevägen 2

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara möbler och kartonger från en större lägenhet med 3-5 rum eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt matbord, 4 stolar, trädgårdsbord, 4 trädgårdsstolar, sängram till dubbelsäng, 2 vuxencyklar, 2 resväskor, 35 kartonger och lite till.

1190 kr/mån

14 m²

Varmförråd

Inga tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet med 3-5 rum eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt dubbelsäng inklusive madrass, tre-sits soffa, matsalsbord med fyra stolar, 35 stora kartonger och lite till.

1590 kr/mån

4.8 m²

Kallförråd

Inga tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara möbler och kartonger från en lägenhet med 1-1,5 rum. 75 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt matbord, 4 stolar, en vuxencykel, 5 stora kartonger och lite till.

750 kr/mån

4.8 m²

Varmförråd

Inga tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en lägenhet med 1-1,5 rum. 75 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt dubbelmadrass, två-sits soffa, vuxencykel, 5 stora kartonger och lite till.

980 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt bokar du magasinering i Strängnäs

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Hitta till magasineringen i Strängnäs

Det är enkelt att hitta till våra magasin i Strängnäs. Med bil tar resan från centrala Strängnäs cirka 5 minuter. Adressen är Skiljevägen 2 i industriområdet Kvitten.

Med bil

  1. Ta Eskilstunavägen västerut och kör igenom de första två rondellerna.
  2. Vid tredje rondellen tar du avfarten till höger mot Kvittenvägen.
  3. Efter det svänger du vänster in på Skiljevägen och ser då våra blåa förrådscontainrar på din högra sida.

Om magasineringen i Strängnäs

Du som söker billig magasinering i Strängnäs centrum hittar oss på Prinsens Lager i Kvittens industriområde. Vi erbjuder nyinköpta förrådscontainrar i olika storlekar. Förutom de oslagbara priserna (inga dolda avgifter!) på marknaden så finns det en rad andra fördelar med vår magasinering.

Till exempel ingår försäkringen från Länsförsäkringar för ett värde upp till 25 000 kr i månadspriset. Det krävs att du använder ett klass 3 certifierat lås som är fastlåst under låskupan på framsidan av containern.

Du kör smidigt ända fram till magasinets port med både bil och släp. Inga dörrar att hålla upp, inga trappor eller hissar. På så sätt spar du energi när du ska bära i och ur magasinet.

Du väljer mellan ett uppvärmt magasin eller ett oisolerat magasin. I de uppvärma magasinen förvarar du bäst de ömtåligare sakerna; textilier och elektronik till exempel. Tack vare den indragna elen finns det både belysning och värme. På så sätt hålls temperaturen alltid på plusgrader i varmmagasinet. I de kalla magasinen är det fördelaktigt att förvara sådant som tål temperatursvängningarna; trämöbler, grill, cyklar, utomhusmöblering och liknande.

Vi växer hela tiden och det finns goda chanser att du får ett nyinköpt magasin till din förvaring. Hör av dig till oss så hjälper vi gärna till med din magasinering!