Boka förråd idag - betala om 30 dagar!

Magasinering i Uppsala

Faxan 111

14 m²
1050 kr/mån
Kallförråd Hur mycket ryms?
Välj förråd
14 m²
1450 kr/mån
Varmförråd Hur mycket ryms?
Välj förråd
4.8 m²
750 kr/mån
Kallförråd Hur mycket ryms?
Välj förråd
4.8 m²
980 kr/mån
Varmförråd Hur mycket ryms?
Välj förråd
Om du behöver hjälp

Frågor & svar
010-3300700
Maila

Bilder från förvaringen i Uppsala

Tillgängligt

Vardagar
06:00 - 22:00
Lördagar
06:00 - 22:00
Söndagar
06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt bokar du magasinering i Uppsala

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Vägbeskrivning till magasineringen i Uppsala

Magasineringen ligger på adressen Faxan 111, cirka 12 min med bil från Uppsala centrum. Det är enkelt att ta sig till vår magasinering i Uppsala oavsett om du åker bil eller kollektivt.

Köra med bil

  1. Åka norrut på Svartbäcksgatan.
  2. Kör rakt fram i rondellen som kommer.
  3. Efter cirka 7 km tar du sedan höger in på Faxan
  4. Följ sedan vägen rakt fram och ta höger när vägen rakt fram heter Skediga
  5. Anläggningen ligger sen till höger.

Något som är bra med vår magasinering i Uppsala är att du med bil kan köra ända fram till ditt magasin. Du kan då enkelt packa i och ur och slipper bära dina saker någon längre sträcka.

Åk med buss

För att se vilka bussar som tar dig till magasineringen, gå in på www.ul.se. Från Uppsala Centralstation tar det ca 22 minuter med buss under vardagar. Destinationen är vår adress Faxan 111.

Adress: Faxan 111

Om vår magasinering i Uppsala

Om magasineringen i Uppsala

Endast en kort bilfärd norr om Uppsala, den vackra studentstaden invid Fyrisån, ligger vår magasinering. Vi erbjuder två olika typer av magasin i olika storlekar. Oavsett om du som student behöver ställa grejerna några månader över sommaren, eller om du behöver långtidsförvaring, är du välkommen att höra av dig till oss.

Vi hjälper företagare med lagerplats och privata kunder med magasinering under både kortare och längre perioder. Vi chockhöjer aldrig vår hyra utan gör endast en en uppräkning på månadshyran med 4% vid varje årsskifte. Vi tar inte heller ut några dolda avgifter eller extra avgifter för försäkring. Så länge du använder ett klass 4 hänglås som är fäst under låskupan är dina saker försäkrade genom Länsförsäkringar för ett värde upp till 25 000kr.

I våra isolerade magasin finns det el indragen för belysning och värme. Här hålls temperaturen alltid på plusgrader, även under vintern. Det tillkommer en elavgift på 50-150kr/mån för dessa magasin. Ett tips är att magasinera de ömtåligare sakerna i de uppvärmda magasinen; exempelvis textilier och elektronik. I våra oisolerade magasin följer temperaturen den som är utomhus. Alla våra magasin är utrustade med frånluftsventiler som motverkar kondens och stillastående luft.

Har du några funderingar är du hemskt välkommen att höra av dig. Vi hjälper gärna till med din magasinering!