Boka förråd idag - betala om 30 dagar!

Magasinering i Västerås

Ekebyvägen 10

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara möbler och kartonger från en större lägenhet med 3-5 rum eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt matbord, 4 stolar, trädgårdsbord, 4 trädgårdsstolar, sängram till dubbelsäng, 2 vuxencyklar, 2 resväskor, 35 kartonger och lite till.

1190 kr/mån

14 m²

Varmförråd

Inga tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet med 3-5 rum eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt dubbelsäng inklusive madrass, tre-sits soffa, matsalsbord med fyra stolar, 35 stora kartonger och lite till.

1450 kr/mån

4.8 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara möbler och kartonger från en lägenhet med 1-1,5 rum. 75 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt matbord, 4 stolar, en vuxencykel, 5 stora kartonger och lite till.

700 kr/mån

4.8 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en lägenhet med 1-1,5 rum. 75 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt dubbelmadrass, två-sits soffa, vuxencykel, 5 stora kartonger och lite till.

790 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt bokar du magasinering i Västerås

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Hitta till magasineringen i Västerås

Du hittar Prinsens Lagers magasinering i Västerås på Ekebyvägen 10. Från Västerås centrym tar det ca 15 minuter att ta sig hit.

Kör med bil

  1. Från centrala Västerås kör du mot väg 56/E18 i riktning mot Oslo/Eskilstuna/Ludvika.
  2. Efter några minuter tar du avfart 128 mot Hacksta och sedan direkt till vänster ut på Västerleden.
  3. Vid nästkommande rondell tar du höger ut på Köpingsvägen
  4. Fortsätt ett par minuter och ta vänster in på Kyrkvägen.
  5. Ta vänster igen in på Ekebyvägen. Inom kort ser du vår förrådspark.

Åk med buss

Från Västerås Central går det flera bussar som stannar bara ett par minuter från vår magasinering. Dingtuna Kvarn och Dingtuna station är de närmaste hållplatserna. Gå in på www.vl.se för att se alla avgångar.

Om magasineringen i Västerås

Strax utanför Västerås centrum hittar du vår magasinering Prinsens Lager. Hos oss magasinerar du tryggt och prisvärt under både längre och kortare perioder.

Vi använder oss av digitala lösningar som gör det enklare för dig som kund. Du öppnar enkelt huvudgrinden med ett samtal från mobilen, sköter signering av kontrakt digitalt och betalar räkningarna över e-post.

Alla magasin ligger på markplan och är lättillgängliga. Du kör hela vägen fram till ditt magasin så du spar både energi och tid. Både bil och släp får plats på området så att du enkelt kan lasta i och ur. Du har fri tillgång alla dagar året runt mellan 06-22.

Våra magasin finns i två storlekar och är antingen isolerade eller oisolerade. I de isolerade magasinen har vi dragit in el för belysning och uppvärmning. I dessa är temperaturen alltid plusgrader och du förvarar därför med fördel alla ömtåligare saker här. Alla förråd är utrustade med frånluftsventiler som motverkar kondens och stillastående luft. Allt för att magasinen ska hålla sig torra och fräscha.

Alltid välkommen att höra av dig om du har några funderingar – vi hjälper dig gärna med din magasinering!