Self storage

Self storage blir lätt och tryggt med Prinsens Lager

Self storage är ett amerikanskt uttryck som betyder att du hyr ett förråd som inte hör ihop med den bostad du bor i. Andra namn för detta är magasinering, hyra förråd och hyra lager. Detta fenomen har blivit allt vanligare även i Sverige då många inser fördelarna med det. Med Prinsens Lagers lösningar för self storage kan du som kund njuta av smarta och moderna säkerhetssystem, lättillgängliga förrådsparker med förråd av olika typer, och snabb bokning.

Vilka är fördelarna med self storage hos Prinsens Lager?

Hos oss får du som kund tillgång till ditt förråd inom tjugofyra timmar efter att du gjort en bokning. Detta är möjligt eftersom vi använder digital lås och skriver kontrakt digitalt. Istället för en traditionell nyckel ringer du ett telefonnummer från den telefon som du angav vid bokningen och grindarna öppnas. Enkelt, tryggt och smidigt. Dessutom är lokalerna videoövervakade, och nattetid är de larmade. Du som kund kommer dock åt ditt förråd sju dagar i veckan mellan 06:00 och 22:00. Välj mellan förråd av olika storlekar för att anpassa priset efter ditt behov, och välj förråd som antingen är isolerat eller oisolerat. Alla våra förråd är självklart ventilerade.

Boka self storage hos oss på Prinsens Lager!

Vi finns i Enköping, Uppsala, Strängnäs och Västerås. Boka ditt eget förråd för self storage genom att välja stad i menyn här ovanför. När du har bokat ditt förråd får du oftast tillgång till det riktigt snabbt tack vare våra digitala lösningar. Har du några funderingar är det bara att höra av sig till oss, du kan antingen mejla oss, ringa eller kontakta oss på Facebook. Våra öppettider för kundservice är vardagar kl. 09:00-18:00.