Hyra förråd

Stenvreten industriområde
Kvartsgatan 15

Samuelsdal
Samuelsdalsvägen 10

Förråd i Göteborg

Knästorp
Knästorps kvarnväg 287-16

Pryssgården
Lundatorpsvägen 2

Förråd i Norrtälje

Backtorp
Backtorpshöjden 28

Sika
Sikavägen 9

Kungshagen
Kungshagsvägen 5

Förråd i Stockholm

Förråd i Strängnäs

Mellanköpinge
Mellanköpingevägen 15

Förråd i Uppsala

Välj stad

Vi på Prinsens Lager erbjuder uthyrning av förråd i förrådscontainrar som antingen är isolerade eller oisolerade. Majoriteten av förråden är 14 m² stora, så kallade 20-fots containers, och alla är i gott skick då de är nyinköpta.

Letar du efter bra förvaring till ett av marknadens bästa priser så är vi det självklara valet. Du kör enkelt ända fram till förrådsdörren med både bil, släp och lastbil då alla våra förråd står på markplan med direktaccess. Våra områden har stängsel med breda infartsgrindar, kameraövervakning, digitala inpasseringssystem (förutom ett par enstaka) och ledbelysning så att du ska känna dig trygg.

Du är välkommen att stanna så länge du vill. Vår minsta debiteringstid är en månadshyra. Om du önskar hyra genom företaget är det bra att veta att vi är undantagna från momsen. Därav betalar du samma pris som en privatperson, alltså det pris som står på hemsidan, och kan inte dra av moms.

I varmförråden förvarar du med fördel sådant som inte tål väderomslag eller minusgrader då förrådet är utrustat med isolering och element. Det finns el indragen för elementet och belysningen, däremot kan man inte nyttja elen för eget bruk. Exempel på sådant som vi rekommenderar att man förvarar om man hyr ett varmförråd är textilier, böcker, elektronik och stoppade möbler.

I kallförråden är temperaturen ungefär densamma som utomhus. Det betyder att det kan bli frostgrader inuti förrådet när det är kallt ute. Här förvarar du verktyg, utomhusmöbler, cykel och annat som tål minusgrader och temperaturväxlingar bättre.

Innermåtten på våra 14 m² stora förrådscontainers visas nedan. Varmförråden är några centimeter mindre på grund av isoleringsskivorna samt radiatorn.

  • Höjd: 2,38 m
  • Bredd: 2,34 m
  • Längd: 5,90 m

I vissa städer har vi även 5 m² och 28 m² kall- och varmförråd. Du ser tydligt om det finns små förråd att hyra i just din stad på varje enskild stads bokningssida.

Alla förråd är utrustade med flera frånluftsventiler som motverkar kondens och stillastående luft. Du delar heller inte ventilation med grannen när du hyr, så att du kan vara lugn att dina saker inte tar doft från dessa. Vi rekommenderar att du låter dörrarna stå på vid gavel i några minuter innan du packar in. På så vis vädrar du ut ordentligt. Det är även en bra idé att vädra ut någon gång ibland när du ändå är förbi.

Vid avtalssignering får du ett välkomstbrev med all praktisk information. I denna hittar du även generella tips på hur du ska packa dina saker. Fler förvaringstips kan du även hitta på vår hemsida.

För att försäkringen genom oss ska gälla så ska du låsa ditt förråd med ett så kallat klass 3 hänglås under låskåpan mitt på dörren. Dessa finns att köpa på Biltema, Clas Ohlson, Bauhaus eller lokala låsfirmor. Dessvärre finns det inget universellt hänglås som passar in under våra låskåpor då de alla är svetsade för hand. Du är alltid hjärtligt välkommen förbi innan inflyttning, om möjligt, för att testa hänglåset.

Ett tips är att du i varje fall provar att låsa om dig innan du börjar packa in i förrådet som du hyr. Ibland passar hänglåset nämligen bättre in under grannförrådets kåpa och då kan vi enkelt byta i mån av plats. Det går även bra att låsa förrådet genom att fästa hänglåset på högra dörren eller i stängerna i mitten, mot marken. Då täcker dock inte den försäkring som vi erbjuder vid eventuellt inbrott.

Vi tar ständigt ny mark och öppnar nya self storage anläggningar runtom i Sverige. Hos oss är du som hyr förråd det allra viktigaste och hela vår verksamhet genomsyrar detta. Du är välkommen att höra av dig vid intresse eller eventuella frågor om magasinering!