Flytta in idag, betala om 30 dagar!

Hyra förråd i Kristinehamn

Televägen 4, Haga industriområde

14 m²
950 kr/mån
Kallförråd Hur mycket ryms?
Välj förråd
14 m²
1350 kr/mån
Varmförråd Hur mycket ryms?
Välj förråd
4.8 m²
750 kr/mån
Kallförråd Hur mycket ryms?
Välj förråd
4.8 m²
980 kr/mån
Varmförråd Hur mycket ryms?
Välj förråd
Om du behöver hjälp

Frågor & svar
010-3300700
Maila

Bilder från förvaringen i Kristinehamn

Tillgängligt

Vardagar
06:00 - 22:00
Lördagar
06:00 - 22:00
Söndagar
06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt hyr du ett förråd i Kristinehamn

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Hitta till förvaringen i Kristinehamn

Vår adress i Kristinehamn är Televägen 4, i Haga industriområde, mindre än tre kilometer bort från centrum. Det tar cirka 8 min med bil att nå förvaringen.

Med bil

Kör norrut på Dalavägen. Sväng först höger till Norra Ringvägen och fortsätt sen in på Rådmansgatan. Sväng sen vänster in på Filipstadsvägen. Ta höger in på Televägen och sväng vänster för att fortsätta fram till nummer 4. Här hittar du Prinsens Lager Kristinehamn!

Med buss

Resan startar på Kristinehamns Resecentrum. Kliv på buss 68 med riktning Sandfallet. Efter cirka fem minuter kliver du av på hållplatsen Ämbetsgatan. Härifrån går du fem minuter och anländer direkt till vår anläggning. Sök resa på www.varmlandstrafik.se för att hitta den avgång som passar dig bäst.

Om förvaringen i Kristinehamn

Kristinehamn med sin världskända Picasso-staty, är belägen invid Vänern. Med stadens många loppmarknader och second hand butiker finns det behov av prisvärd förvaring. För dig som behöver förråd att förvara dina saker på finns vi på Prinsens Lager till hands. På mindre än åtta minuter från Kristinehamns stadskärna hittar du våra förråd.

Många väljer att förvara alla sina möbler och tillhörigheter hos oss mellan flytt eller om det inte finns tillräckligt med plats hemma. I de större förråden får du plats med soffa, dubbelmadrass, soffbord, garderob, tv bänk, bokhylla och många flyttkartonger. Beroende på om du ska förvara textilier och annat ömtåligt rekommenderar vi att du hyr ett isolerat varmförråd. I de mindre förråden får man precis plats med en dubbelmadrass, ett matsalsbord med fyra stolar, lampor, diverse kartonger och annat smått.

Du behåller det månadspris som vi skriver kontrakt på, vi gör endast en uppräkning på månadshyran med 4% vid varje årsskifte. Inga dolda avgifter, ingen extra kostnad för försäkringen och inga chockhöjningar på månadshyran. Våra förråd har väldigt bra villkor med endast en månads uppsägningstid när du vill under månaden.

Du har kanske mycket annat att tänka på när det är dags att förvara sakerna: flyttfirma ska bokas, flyttkartonger ska packas och logistik ska planeras. Kanske letar du ledig hyreslägenhet i Karlstad och behöver magasinera under tiden? Vi gör det enklare för dig!

Försäkring ingår i månadspriset så länge du använder dig av ett klass 4 hänglås på ditt förråd. Vi skickar ut namn och specifikation på det lås som vi rekommenderar. Försäkringen gäller för ett värde upp till 25.000kr och om inte din hemförsäkrings bortaskydd räcker till. Har du egen försäkring är du välkommen att använda vilket hänglås du önskar.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna med förvaring!