Flytta in idag, betala om 30 dagar!

Hyra förråd i Kristinehamn

Televägen 4

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara möbler och kartonger från en större lägenhet med 3-5 rum eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt matbord, 4 stolar, trädgårdsbord, 4 trädgårdsstolar, sängram till dubbelsäng, 2 vuxencyklar, 2 resväskor, 35 kartonger och lite till.

1150 kr/mån

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet med 3-5 rum eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt dubbelsäng inklusive madrass, tre-sits soffa, matsalsbord med fyra stolar, 35 stora kartonger och lite till.

1450 kr/mån

4.8 m²

Kallförråd

Inga tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara möbler och kartonger från en lägenhet med 1-1,5 rum. 75 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt matbord, 4 stolar, en vuxencykel, 5 stora kartonger och lite till.

750 kr/mån

4.8 m²

Varmförråd

Inga tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en lägenhet med 1-1,5 rum. 75 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt dubbelmadrass, två-sits soffa, vuxencykel, 5 stora kartonger och lite till.

980 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt hyr du ett förråd i Kristinehamn

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Hitta till förvaringen i Kristinehamn

Vår adress i Kristinehamn är Televägen 4, i Marielund precis bredvid MSBs lokaler, mindre än tre kilometer bort från centrum. Det tar cirka 8 min med bil att nå förvaringen.

Med bil

Kör norrut på Dalavägen. Sväng först höger till Norra Ringvägen och fortsätt sen in på Rådmansgatan. Sväng sen vänster in på Filipstadsvägen. Ta höger in på Televägen och sväng vänster för att fortsätta fram till nummer 4. Här hittar du Prinsens Lager Kristinehamn!

Med buss

Resan startar på Kristinehamns Resecentrum. Kliv på buss 68 med riktning Sandfallet. Efter cirka fem minuter kliver du av på hållplatsen Ämbetsgatan. Härifrån går du fem minuter och anländer direkt till vår anläggning. Sök resa på www.varmlandstrafik.se för att hitta den avgång som passar dig bäst.

Adress: Televägen 4

Om förvaringen i Kristinehamn

Kristinehamn med sin världskända Picasso-staty, är belägen invid Vänern. Med stadens många loppmarknader och second hand butiker finns det behov av prisvärd förvaring. För dig som behöver förråd att förvara dina saker på finns vi på Prinsens Lager till hands. På mindre än åtta minuter från Kristinehamns stadskärna hittar du våra förråd.

Många väljer att förvara alla sina möbler och tillhörigheter hos oss mellan flytt eller om det inte finns tillräckligt med plats hemma. I de större förråden får du plats med soffa, dubbelmadrass, soffbord, garderob, tv bänk, bokhylla och många flyttkartonger. Beroende på om du ska förvara textilier och annat ömtåligt rekommenderar vi att du hyr ett isolerat varmförråd. I de mindre förråden får man precis plats med en dubbelmadrass, ett matsalsbord med fyra stolar, lampor, diverse kartonger och annat smått.

Du behåller det månadspris som vi skriver kontrakt på, vi gör endast en uppräkning på månadshyran med 4% vid varje årsskifte. Inga dolda avgifter, ingen extra kostnad för försäkringen och inga chockhöjningar på månadshyran. Våra förråd har väldigt bra villkor med endast en månads uppsägningstid när du vill under månaden.

Du har kanske mycket annat att tänka på när det är dags att förvara sakerna: flyttfirma ska bokas, flyttkartonger ska packas och logistik ska planeras. Kanske letar du ledig hyreslägenhet i Karlstad och behöver magasinera under tiden? Vi gör det enklare för dig!

Försäkring ingår i månadspriset så länge du använder dig av ett klass 3 hänglås på ditt förråd. Vi skickar ut namn och specifikation på det lås som vi rekommenderar. Försäkringen gäller för ett värde upp till 25.000kr och om inte din hemförsäkrings bortaskydd räcker till. Har du egen försäkring är du välkommen att använda vilket hänglås du önskar.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna med förvaring!