Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som förvaring!

Hyra förråd i Kristinehamn

Televägen 4

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 33 kubikmeter.

789 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1189 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt hyr du ett förråd i Kristinehamn

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om förvaringen i Kristinehamn

Magasinering i Kristinehamn för olika situationer

Hyra förråd vid flytt

När du står inför en flytt kan det vara överväldigande att tänka på allt som behöver organiseras och packas. Att hyra ett förråd i Kristinehamn kan vara en smart lösning för att underlätta processen. Prinsens Lager erbjuder förråd på 14 kvm och har flexibla öppettider mellan 06-22. Med tillgång till både kall- och varmförråd kan du enkelt förvara dina ägodelar oavsett om de är känsliga för temperaturförändringar eller inte.

Hyra förråd vid renovering

Under en renovering kan det vara svårt att ha alla möbler och ägodelar i hemmet samtidigt som arbetet pågår. Genom att hyra ett förråd i Kristinehamn kan du temporärt lagra dina saker på ett säkert och bekvämt sätt. Prinsens Lager erbjuder förråd med olika storlek och du kan välja den som passar bäst för dina behov.

Magasinering för företag

Företag kan dra nytta av förrådsuthyrning i Kristinehamn för att skapa extra utrymme och effektivisera sin verksamhet. Oavsett om det handlar om att lagra varulager, arkivdokument eller företagets inventarier, kan Prinsens Lager erbjuda lämpliga förrådsalternativ. Med sina generösa öppettider kan du enkelt komma åt dina förråd när det passar dig.

Hyr förråd som student

Som student kan det vara utmanande att hitta tillräckligt med utrymme för att förvara dina ägodelar under terminerna eller sommarlovet. Genom att hyra ett förråd i Kristinehamn kan du tryggt förvara dina saker mellan bostadsbyten eller när du reser.

Hyra förråd när du behöver extra utrymme

Oavsett om du behöver extra utrymme för att organisera ditt hem, skapa plats för en hobby eller förvara säsongssaker, kan hyra av ett förråd vara den perfekta lösningen. Prinsens Lager i Kristinehamn erbjuder förråd med generösa öppettider mellan 06-22, vilket ger dig flexibilitet att komma åt dina ägodelar när det passar dig.

Att tänka på när du väljer self storage i Kristinehamn

Priset

När du väljer att hyra ett förråd i Kristinehamn är det viktigt att du har klart för dig priset för att undvika oväntade kostnader. Prinsens Lager erbjuder konkurrenskraftiga priser för sina förråd. Försäkring kan också vara bra att ta hänsyn till.

Vad kostar det att hyra ett förråd i Kristinehamn?

Priserna för förråd i Kristinehamn varierar beroende på storlek och övriga faciliteter. Generellt sett kan hyrespriserna ligga mellan 789 och 1189 kronor per månad. Prinsens Lager erbjuder konkurrenskraftiga priser och flexibla hyresavtal för att passa dina behov och budget.

Priser för förråd i Kristinehamn

Storlek på förråd i Kristinehamn
14 kvm oisolerad 789 kr/mån
14 kvm isolerad 1189 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

Storlek på förråd

Prinsens Lager erbjuder förråd i Kristinehamn på 14 kvm. Detta räcker oftast gott och väl för dina förvaringsbehov. Om du behöver förvara mycket kan du hyra två förråd hos Prinsens Lager.

Tillgänglighet

När du väljer ett förråd är tillgänglighet en viktig faktor att beakta. Prinsens Lager i Kristinehamn har generösa öppettider mellan 06-22, vilket ger dig flexibilitet att komma åt ditt förråd när det passar dig bäst. Du kan nå förrådet med bil samt med buss.

Säkerhet

Trygghet och säkerhet är avgörande när du hyr ett förråd. Prinsens Lager i Kristinehamn prioriterar säkerheten för dina ägodelar. Det kan vara bra att fråga om förråden har säkerhetsåtgärder som övervakningssystem, larm och god belysning. Du kan även fråga om det finns möjlighet att försäkra dina ägodelar för extra trygghet.

Är det tryggt att hyra ett förråd i Kristinehamn?

Ja, Prinsens Lager i Kristinehamn är dedikerade till att erbjuda en trygg och säker miljö för dina ägodelar. Med deras säkerhetsåtgärder och övervakningssystem kan du känna dig trygg när du hyr ett förråd hos dem.

Vanliga frågor om förråd

När har jag tillgång till mitt förråd?

Prinsens Lager i Kristinehamn har generösa öppettider mellan 06-22, vilket innebär att du kan komma åt ditt förråd under större delen av dygnet. Det ger dig flexibilitet använda ditt förråd när det passar dig bäst. Du behöver inte begränsa dig till strikta öppettider utan kan anpassa dina besök efter dina egna behov och schema.

Kan jag uppgradera eller nedgradera storleken på förrådet?

Ja, Prinsens Lager erbjuder flexibilitet när det gäller storleken på förrådet. Om du märker att din nuvarande storlek inte räcker till eller om du vill minska storleken på ditt förråd, kan du kontakta dem för att diskutera möjligheten att uppgradera eller nedgradera storleken på ditt förråd. På så sätt kan du anpassa utrymmet efter dina förvaringsbehov.

Om våra förråd i Kristinehamn

Många väljer att förvara alla sina möbler och tillhörigheter hos oss mellan flytt eller om det inte finns tillräckligt med plats hemma. I våra förråd får du plats med soffa, dubbelmadrass, soffbord, garderob, tv bänk, bokhylla och många flyttkartonger. Beroende på om du ska förvara textilier och annat ömtåligt rekommenderar vi att du hyr ett isolerat varmförråd.

I de oisolerade kallförråden förvarar du med fördel saker som tål väderomslag och minusgrader. Exempelvis verktyg, cykel, utomhusmöbler, skidor och dylikt.

Om våra förråd

Du behåller det månadspris som vi skriver kontrakt på, vi gör endast en uppräkning på månadshyran med 4% vid varje årsskifte. Inga dolda avgifter och inga chockhöjningar på månadshyran. Våra förråd har väldigt bra villkor med endast en månads uppsägningstid när du vill under månaden. Såvida du inte önskar erhålla 10 % rabatt på månadshyran och binda kontraktet på ett år. Då förskottsbetalar du hela årshyran och slipper tänka på den månadsvis betalningen.

Du har kanske mycket annat att tänka på när det är dags att förvara sakerna: flyttfirma ska bokas, flyttkartonger ska packas och logistik ska planeras. Kanske letar du ledig hyreslägenhet i Karlstad och behöver magasinera under tiden? Vi gör det enklare för dig!

Hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna med förvaring!

Närliggande förråd

Adress: Televägen 4

Hitta till förvaringen i Kristinehamn

Vår adress i Kristinehamn är Televägen 4, i Marielund precis bredvid MSBs lokaler, mindre än tre kilometer bort från centrum. Det tar cirka 8 min med bil att nå förvaringen.

Med bil

Kör norrut på Dalavägen. Sväng först höger till Norra Ringvägen och fortsätt sen in på Rådmansgatan. Sväng sen vänster in på Filipstadsvägen. Ta höger in på Televägen och sväng vänster för att fortsätta fram till nummer 4. Här hittar du Prinsens Lager Kristinehamn och våra blåa förrådscontainrar.

Med buss

Resan startar på Kristinehamns Resecentrum. Kliv på buss 68 med riktning Sandfallet. Efter cirka fem minuter kliver du av på hållplatsen Ämbetsgatan. Härifrån går du fem minuter och anländer direkt till vår anläggning. Sök resa på www.varmlandstrafik.se för att hitta den avgång som passar dig bäst.