Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som förvaring!

Hyra förråd i Kristinehamn

Televägen 4

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 33 kubikmeter.

989 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1389 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt hyr du ett förråd i Kristinehamn

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om förvaringen i Kristinehamn

Kristinehamn med sin världskända Picasso-staty, är belägen invid Vänern. Med stadens många loppmarknader och second hand butiker finns det behov av prisvärd förvaring. För dig som behöver förråd att förvara dina saker på finns vi på Prinsens Lager till hands. På mindre än åtta minuter från Kristinehamns stadskärna hittar du våra förråd.

Många väljer att förvara alla sina möbler och tillhörigheter hos oss mellan flytt eller om det inte finns tillräckligt med plats hemma. I våra förråd får du plats med soffa, dubbelmadrass, soffbord, garderob, tv bänk, bokhylla och många flyttkartonger. Beroende på om du ska förvara textilier och annat ömtåligt rekommenderar vi att du hyr ett isolerat varmförråd.

I de oisolerade kallförråden förvarar du med fördel saker som tål väderomslag och minusgrader. Exempelvis verktyg, cykel, utomhusmöbler, skidor och dylikt.

Du behåller det månadspris som vi skriver kontrakt på, vi gör endast en uppräkning på månadshyran med 4% vid varje årsskifte. Inga dolda avgifter och inga chockhöjningar på månadshyran. Våra förråd har väldigt bra villkor med endast en månads uppsägningstid när du vill under månaden. Såvida du inte önskar erhålla 10 % rabatt på månadshyran och binda kontraktet på ett år. Då förskottsbetalar du hela årshyran och slipper tänka på den månadsvis betalningen.

Du har kanske mycket annat att tänka på när det är dags att förvara sakerna: flyttfirma ska bokas, flyttkartonger ska packas och logistik ska planeras. Kanske letar du ledig hyreslägenhet i Karlstad och behöver magasinera under tiden? Vi gör det enklare för dig!

Hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna med förvaring!

 

 

Priser för förråd i Kristinehamn

Storlek på förråd i Kristinehamn
14 kvm oisolerad 950 kr/mån
14 kvm isolerad 1350 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

Adress: Televägen 4

Hitta till förvaringen i Kristinehamn

Vår adress i Kristinehamn är Televägen 4, i Marielund precis bredvid MSBs lokaler, mindre än tre kilometer bort från centrum. Det tar cirka 8 min med bil att nå förvaringen.

Med bil

Kör norrut på Dalavägen. Sväng först höger till Norra Ringvägen och fortsätt sen in på Rådmansgatan. Sväng sen vänster in på Filipstadsvägen. Ta höger in på Televägen och sväng vänster för att fortsätta fram till nummer 4. Här hittar du Prinsens Lager Kristinehamn och våra blåa förrådscontainrar.

Med buss

Resan startar på Kristinehamns Resecentrum. Kliv på buss 68 med riktning Sandfallet. Efter cirka fem minuter kliver du av på hållplatsen Ämbetsgatan. Härifrån går du fem minuter och anländer direkt till vår anläggning. Sök resa på www.varmlandstrafik.se för att hitta den avgång som passar dig bäst.