Hyra förråd i Norrtälje

Backtorp

14-14 kvm
fr. 789 kr/mån

Backtorpshöjden 28

fr. 789 kr/mån
Visa förråd

Sika industriområde

5-14 kvm
fr. 789 kr/mån

Sikavägen 9

fr. 789 kr/mån
Visa förråd

Så enkelt hyr du ett förråd i Norrtälje

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om våra förvaringar i Norrtälje

I Roslagens famn ligger Norrtälje med sin närhet till både vatten och natur. Hit är det många som väljer att flytta för att njuta av tätortens vackra läge och det byggs just nu för fullt i områdena kring staden.

Self storage Norrtälje

Om du som småföretagare eller privatperson behöver utrymme att ställa av dina grejer så finns vi på Prinsens Lager i två self storage parker strax söder om Norrtälje centrum, längs med Södra Kustvägen direktion söderut. Parkerna håller samma koncept och standard, till ett av marknadens lägsta priser kan du smidigt köra ända fram till dörren för att lasta i och ur. Våra förrådscontainrar är fräscha och rymliga. De finns i två storlekar: antingen 5 m² eller 14 m².

Magasinering Norrtälje

Områdena är kameraövervakade och inhägnade med ett digitalt inpasseringssystem vid grinden så att endast behöriga kan komma in. Du är välkommen att förvara hos oss hur länge du vill, oavsett om du är mellan flytt eller önskar förvaring under en säsong – vi har ingen övre gräns. Har du frågor kring din magasinering så hör du bara av dig till oss!