Hyra förråd i Norrtälje

Backtorp

14-14 kvm
fr. 589 kr/mån

Backtorpshöjden 28

fr. 589 kr/mån
Visa förråd

Sika

5-14 kvm
fr. 589 kr/mån

Sikavägen 9

fr. 589 kr/mån
Visa förråd

Så enkelt hyr du ett förråd i Norrtälje

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om våra förvaringar i Norrtälje

I Roslagens famn ligger Norrtälje med sin närhet till både vatten och natur. Hit är det många som väljer att flytta för att njuta av tätortens vackra läge och det byggs just nu för fullt i områdena kring staden.

Self storage Norrtälje

Om du som småföretagare eller privatperson behöver utrymme att ställa av dina grejer så finns vi på Prinsens Lager i två self storage parker strax söder om Norrtälje centrum, längs med Södra Kustvägen direktion söderut. Parkerna håller samma koncept och standard, till ett av marknadens lägsta priser kan du smidigt köra ända fram till dörren för att lasta i och ur. Våra förrådscontainrar är fräscha och rymliga. De finns i två storlekar: antingen 5 m² eller 14 m².

Magasinering Norrtälje

Områdena är kameraövervakade och inhägnade med ett digitalt inpasseringssystem vid grinden så att endast behöriga kan komma in. Du är välkommen att förvara hos oss hur länge du vill, oavsett om du är mellan flytt eller önskar förvaring under en säsong – vi har ingen övre gräns. Har du frågor kring din magasinering så hör du bara av dig till oss!

 

Priser för förråd i Norrtälje

Storlek på förråd i Norrtälje

14 kvm oisolerad

750 kr/mån

14 kvm isolerad

1650 kr/mån

5 kvm oisolerad

820 kr/mån

5 kvm isolerad

1190 kr/mån

Försäkring Liten (25 000 kr)

39 kr/mån

Försäkring Mellan (50 000 kr)

69 kr/mån

Försäkring Stor (100 000 kr)

109 kr/mån

Elkostnad

cirka 275 kr/mån

Vad kostar ett förråd i Norrtälje?

Priserna för våra förråd varierar mellan 789 till 1689 kronor i månaden. Se specifik stadssida för aktuella priser. Vi har ett mycket konkurrenskraftigt pris för dig, oavsett om du är en privatperson eller företag. Dessutom garanterar vi att du inte betalar några dolda avgifter.

Vilka mått har er self storage?

Vår standardstorlek för förråden är 14 kvadratmeter, en 20-fots container, motsvarande cirka 32 kubikmeter. Ett kallförråd har innermåtten 5,89 meter på längden, 2,35 meter på bredden samt 2,39 meter på höjden. Vi räknar med att 220 staplade flyttkartonger av större storlek får plats inuti detta förråd. Dörrarna är breda och kan öppnas på vid gavel. Vi erbjuder även mindre förråd på 5 kvadratmeter i Sika-parken..

Är er magasinering handikappanpassad?

Vissa av våra anläggningar är bättre handikappanpassade än andra. Vissa har asfalt som underlag, andra är grusade. Det finns inga trösklar på området men däremot står containern på marksten och är därför upphöjd med cirka 12 cm.

Har era anläggningar övervakning?

Ja, majoriteten av Prinsens Lagers anläggningar har kameraövervakning dygnet runt som är kopplade till larmcentral. Utanför våra öppettider i parken (kl. 06:00-22:00 varje dag) går det ett larm till larmcentral om rörelse skulle upptäckas på området. Alla besök registreras automatiskt i vårt system.

Hur fungerar försäkring vid förvaring i förråd?

Vi erbjuder tre nivåer av försäkringsvärde. Den obligatoriska basförsäkringen ”Liten” täcker ett värde upp till 25 000 kr och kostar 39 kr/mån. ”Mellan” täcker ett värde upp till 50 000 kr för 69 kr/mån, och ”Stor” täcker upp till 100 000 kr för 109 kr/mån. Försäkringen täcker för brand, stöld, inbrott och översvämning. Dock inte vattenskada eller skadedjur.

Kan jag uppgradera/byta förråd under perioden jag hyr?

Ja, som kund hos Prinsens Lager kan du ändra både storlek och typ av förråd under avtalstiden. Flexibilitet är en av våra styrkor!

När får jag tillgång till mitt förråd?

Eftersom Prinsens Lager kontinuerligt får in nya förråd är det stor chans att du får tillgång till ditt förråd redan samma dag. Allt du behöver göra är att skriva under det digitala avtalet med bankID och du får all praktisk information över mail.

Vad har ni för öppettider?

Våra anläggningar har öppet mellan kl. 06:00 -22:00 dagligen, året om.

Vad har ni för uppsägningstid?

Uppsägningstiden är 1 månad om du hyr månadsvis. Vid årsvisa kontrakt binder du upp dig på ett år.

Erbjuder ni magasinering för företag?

Ja, både företag och privatpersoner kan magasinera saker hos Prinsens Lager.

Erbjuder ni någon studentrabatt?

Vi erbjuder inte någon specifik studentrabatt. Men om du binder kontraktet på ett år och förskottsbetalar fakturan får du 10 % rabatt på månadspriset. Våra priser är mycket konkurrenskraftiga för att passa alla budgetar.